19 °

max 20 ° / min 13 °

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

23° / 13°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Histerija u srpskoj štampi: „Crna Gora udara na Srbiju, Srbi brane Ostrog”

Autor: Antena M

  • viber

Pisar

Sa ovakvim naslovima samo se može potvrditi ispravnost donošenja ovog zakona, jer sa druge strane ovakve reakcije potvrđuju prljavo srpsko djelovanje 1916, 1918, 1921...

Mi

ako nas ne napadaju , onda kuku nama ovako zanamo da smo na sigornom putu živjela crna gora!

Momčilo PV

Tačno tako pisaru. Dobro si napiso. Zadnja ura je da se odbranimo od nemani. Uvozni popovi na čelu sa Džomićem , razlaz. Svak svojoj kući, pa tamo usrećujte svoje ljude i srbujte !

Misko

Ovo su zadnji skosi srpske okupacije Crne Gore,ali Crnogorci su svjesni da je ovo presudan trenutak za opstanak i buducnost Crne Gore i da nema uzmaka no pokazat im ko je ko i gdje im je mjesto!

cg mne

i turci su znali da osvajaju i otimaju ali i da vrate

Labud Dabanović

Što se čini od roda mirne raje/mileti otrcana srpstva i Srbina Srbije.Brdima knjga ležne prošlosti ne mogu zakrpit otrcane rkečine-koje svukoše s pokojnog srpstva i Srbina.Pa sad koriste globalnu demokrataju da riču iz petnih žila na nas Crnogorce koje nemogaše kupit-da im krpimo te otrcane rkečine.

Knjaz Danilo

Irinej veli da su crnogorci isto sto i licani,sumadijci i hercegovci,ja jos ne cuh za licku ili sumadijsku drzavu i crkvu.Kako on smanjuje znacaj Crne Gore i crnogoraca.

dragan

Ovo je najveca glupost koju sam pročitao ikad-Cetinjski manastir u neprijateljskom okruženju..a ko mu je krv svoju dao sem Crnogorci sa Cetinja,ciji su djedovi ginuli vjekovima za njega..ovo je sprdnja.