Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Vučić Markoviću: Govorite notorne neistine, Ambasada Crne Gore bila je štićena

Autor: Gordana Đuračić

  • viber

Madjo

Kako li izgleda onda kad se ne stiti ambasada. Ako iko laze ti lazes Vucicu. Al dobro. U Srbiji ti prolazi kod nas nadam se da nece.

rale

.Poslije izjava koje si uputio crnogorcima, čekat će te topao doček.Za dolazak treba da imaš ono što muškarci nose gaćama, a ti to nemaš.NEĆEŠ DOĆI.

Irishman

Nisu vase nego NASE CRNOGORSKE SVETINJE!!! Ako nasa vlast dozvoli ovom covjeku da udje u nasu drzavu,mozemo slobodno da ukinemo drzavu i predamo je vucicu i mandicu....

Jovan

A otkud su vaše olosu jedan, otkud. Jeste li ih iz Beograda donijeli. To su nase svetinje, nase, svih pravoslavnih stanovnika Crne Gore, Crnogoraca, Srba, Makedonaca, ...

Cuca

Da nas četnik uči šta je naše u Crnoj Gori! Ako ga ova država pušti da udje u Crnu Goru,ja se selim iz nje!!!

Mne07

Cetnik bio i ostao. Samo sto je sad navukao janjecu kozu. Zgatiti cetnicki uticaj u CG za sva vremena. Vase je ono sto je u srbiju mada i tu ste pokrali.

Sova

@rale, Informar kaže da to on ima. Viđećemo.

Baba

Viđeli smo kako štitite sve što je Crnogorsko! Dabogda tako sebe i vaše šteđeli! DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!

Crnogorski oro

Srpske crkve su u Srbiji. U Crnoj Gori nijesu niti su mogle ikad biti! To upamti i podvuci!!! A doci ceš kad te pozovemo, a to je NIKAD! DA VIDIMO KAD SU TO SRBI GRADILI OSTROG I OSTALE CRKVE PO CRNOJ GORI... SRAM TE BILO, I SVE TVOJE CETNIKE!!!

dačić

Marković nije pominjao zaštitu ambasade, samo je rekao da je napad bio necivilizacijski. Dakle, Vučić demantuje nešto što Marković nije rekao.

Goran Sekulic

Crnogorski narod je rasut po celom svetu I jedan deo tog naroda ne zeli sebe da deli na srbe I crnogorce zeli da sacuva to zajednicko nasledje. Kako stvari sada stoje jedan deo crnogorskog naroda je nametnuo podelu tako da sada imamo podelu na Crnogorci=Srbi I Crnogorci=Crnogorci.Vecina je u pravu.

Stara Crna Gora

@Crnogorski oro,a ko je gradio Ostrog obrazati? Da nijesmo mi iz Crne gore, ne gradili ga Hercegovacki Srbi jer je gradjen bar 200 god prije nego sto je ta hecegovacka oblast pripala nama... Trebamo biti realni isto kao i za mnoge druge manastire i crkve, primjer Manastir Moraca gradili Nemanjici...