13 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Vlada: Kroz davanje garancija Zakon se može primjenjivati; SPC: Mora se govoriti o izmjenama Zakona

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Nikac

Kakvi pregovori sa negatorima Crne Gore,sve ce se ovo slomiti o glavi Crnogorskom narodu. Vidim samo jedinu opciju za nas narod da se organizuje u sto vecem broju I da se krene na opste proteste Vec 3 decenije ne mozemo koristiti nase Crkve sto ih je SPC OTELA od nase drzave. NEMA VISE CEKANJA,

ja

izdavanje garancija!!!!! imamo zakon usvojen podržava ga većina građana ove zemlje, s oni će da ga sprovede uz izdavanje garancija!!!!???

Dragan

Zašto pregovarati sa nekim koji ne poštuje državu i nas Crnogorce nazivapogrdnim imenima, o čemu se ođe radi? Zakon da se poštuje i tačka.

serdar

Ako popovi tvrde da je zakon neustavan zašto ne podignu tužbu pred ustavnim sudom? Neće, jer oni ne priznaju državu Crnu Goru pa samim time ni njeni Ustavni sud.

Katunjanin

Mislim da i jedni i drugi previse potcenjujete Crnogorski narod ,koji nema druge drzave osim CG .Ne dozvoliteda narod izgubi strpljenje , tada nikome nebi bilo dobro ,a vama ponajmanje .

drago

Ovo nikad bilo nije da za crkve za koje su nam djedovi izginuli pregovaramo sa predstavnicima strane drzave...sprdnja..

Otuđeni crmničanin

Sprdate li se to sa nama? Sa četnicima nema kompromisa!!!

andro

Vlado i Markovicu,ako i za zarez promijenite zakon,gotovi ste! Ni cenzus preci necete,Pa neka cetnici vladaju.Vec sami pregovori su uzmicanje i katastrofa.O cemu pregovori,s kim,ZASTO!? U pamet se !

ja

za česa dajete garancije? da se ništa neće preves na državu? da ih nećete kažnjavati za kršenje zakona? da ih nećete kažnjavati za devastacije? da nećete sprovoditi zakon?

CG1

Kakve garancije i bakrači,zna se,oni oće ukidanje zakona da bi im ostalo ono što su nam oteli. Oni neće nikakav dogovor,oče da zadrže OTETO, zbogom pope radoviću,u srbiju pa tamo srbujte, još bolje probaj na Kosovo. I više ne izjednačuj Crnogorce da posrbicama,izdajnicima,Naše CRNE GORE. VJEČNA CG!!