17 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 14°

Petak

03.05.

17° / 10°

Subota

04.05.

21° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Vučić: Ne miješamo se u izbore CG, platićemo dug Mitropolije SPC

Izvor: Mina/B92

Autor: Gordana Đuračić

  • viber

Andjela

Platicete! Vrecama su vam isporuceni €, od Ostroga 50 miliona! Nemojte placanja nista nego povedi 600 popova za Srbiju!

Feđa

Ionako je kasa kod vas. Platit će te od para iz Ostroga što popovi nose u Srbiju.

Misko

Hahahaha. Cus ne mijesa se u izbore u drugoj drzavi,ovo je ono vjerovali ili ne,a svakim danom dokazuje suprotno.Crkva koja nije registrovana u CG ne moze da plati porez je jedino tacno,sto rece da ce da platiti drzava Srbija,konacno i od njega nesto istinito!Drugim rijecima takozvano vlasnistvo SPC u CG je i vlasnistvo drzave Srbije,dako i svima nama mora biti jasno dje smo i koliko je vazan zakon o vjeroispovjesti za buducnost Crne Gore!

Kako

Kako ce platiti dug kad Srpski Protestni Centar u Crnoj Gori ne priznaje dugovanje??? Jao, jao.

Neda

Gospodine Vučiću, Ja sam Srpkinja i odlično se osjećam u Crnoj Gori zato što poštujem zemlju u kojoj živim i ne prizivam druge da je okupiraju.Volim i Srbiju,volim i Crnu Goru,poštujem ljude koji su me prihvatili ovdje,ne osjećam se kao stranac niti imam bilo koji problem.Sve vaše tvrdnje su zasnovane na pričama drugih.Treba živjeti ovdje da bi se shvatilo pravo stanje!

andro

zemlja u kojoj blizu milion ljudi zivi u bijedi[podatak vasih medija],odvaja desetine miliona eu,da bi platila dug prebogate spc.maora da imate jako vazne planove s njom...samo naprijed!

vječna cg

Sloboda ponosnog Crnogorskog naroda nema cijenu . Čovjek sa ovakvim izjavama pokazuje nepoštovanje i ponižavanje jednog naroda.Nikad više 1918 !

Johnny

Ne mjesaju se ali ce da plate sve sto treba Ristu i cetnicima

Bajo

Vucko, nemoj nikad da zabiravis...u Crnoj Gori je odavno eksplidirao patriotizam najcecih razmjera. Ne zalijeci se mali.. Razbices se u paramparcad

HNovi

Nemas ti nista sa tim. Nit je Stbija gradila nit branila nit oslobadjala nase crkve i manastire, a dug ce se namiriti od apartmana, poslivnih prostora, hotela ... porez i onako se ne obracunava na crkve i manastire vec na biznis crkve koja ne bi smjela biznisom da se bavi!!!!

Labud Dabanović

Vu ste porod turske raje koje je Turska množila za svije sluge i vojnike.U 500g nikad sablju nijeste opasali za odbranu srpskog naroda.A sablje ste nosili samo kad ste s Turcima udarali na Crnogorce i ostale hrišćane Balkana.A od vaše i Turčinove paljevina crkve koje su Crnogorci očuvali naše su

Sirano

@Labud Dabanović,Pa reci mi života ti, umreću u zabludi ko protera Turke sa Balkana?

Savo

A sta je SPC bez vasa bezbjedonosna agencija u Crnoj Gori.A ko se sastaje sa Mandicem i Knezevicem,osuđenim liderima za najteze KD protiv drzave,ko se sastaje sa njima majstore,ko im daje instrukcije i podrsku,tvoj vjerski poglavica u CG nazuva CPC autofekalnom crkvom.Majstore zaigeao si se malo

andro

@Sirano,Otom. imperija pade pod pritiskom engleske i rusije sirano,a i pod unutrasnjim neslaganjima.sa malom pomoci cg,sirano.srbija se nije u svemu tome mrcila.nego ste glancali dimije ,caksire i fesove,koje i danas nosite.i usput privodili nevjeste,turskim ,,sefovima,, na prvu bracnu noc na ovjeru

štrbina

@Sirano,Svjecki/globalni poredak je ukinuo ropstvo i prisvajanje tuđih teritorija/kolonizacija.Tako da je Turska morala napuštit Balkan.A vas porod raje/mileti otrcana srpstva i Srbina Srbije okuražiili Crnogorci da teritoriju Srbije čistite od onog jadnog i nemoćnog ostatka Turske.