21 °

max 25 ° / min 15 °

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

26° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

23° / 14°

Petak

24.05.

26° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Krapović: Ono što se desilo u logoru Morinj nije posljedica velikosrpske agresije, već rata u Jugoslaviji

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

MNE KO

To je priča za malu đecu . Zna se dobro odakle su dolazile komande . Crnu Goru niko nebi mobilizirao da nije bilo naređenja iz BG i priče o napadu ustaša na Boku .

Milena

Jedno je sigurno ,logor i rat u Jugoslaviji su Miloseviceva kreacija i njegovih pristasa,to bar nije sporno Krapovicu i ova tvoja izjava je nevjesta,hoces da odbranis nesto ,sto se ne moze odbraniti.

Vanja

"..nije posljedica velikosrpske agresije, nego rata u bivsoj Jugoslaviji"?! Da nije bilo velikosrpske agresije, ne bi bilo ni rata, nisu ga izazvali vanzemljaci.

jovan

Znate vi to, ali se folirate. Nije nego jes'. Nije velikosrpska agre sija, nego parčanje Bosne i Hrva tske, a sve uz učešće JNA. Sve je dogovoreno u Karađurđevu, između Miloševića i Tuđmana. Gledali smo to svojim očima. Balvani, kao i u 2-om svj. ratu. Nazalost i mnogo grobova. A CG ničim se nije pitala. To Vi dobro znate. Mislo sam da ste pošten č

Mrgud

Rat u Jugoslaviji je posledica velikosrpske agresije. Sve bi ponovili opet još i gore da vam može biti.

Orlov krš

To jeste bila velikosrpska agresija u kojoj su nažalost učestvovali i građani Crne Gore i time osramotili i državu i slobodarsku crnogorsku tradiciju! Najmanje što je CG morala uraditi je postavljanje spomen ploče u Morinju u spomen na sve one koji su tamo zlostavljani!

nenad_mne

Posljedica rata u Jugoslaviji? A rat je bio izazvan iz čista mira ili , prvo, događanjem naroda, pa balvanima, pa formiranjem fantomskih srpskih autonomnim oblastima....itd itd? Sa pozicije ministra misli da je postao i autoritet za objašnjavanje događaja koji su dobili i sudski epilog?

Licina

Oće da slažu ka i vazda pa krivicu da smanje i sbace sa sebe. Neznam ko to drugi sanja, misli i govori o " Velikoj Srbiji" osim njih? Ko to uzima i otima - prisvaja tudje teritorije osim njih? Ko najbolje i najubjedljivine laže i vara od BG? U Oči te lažu dok kažu..

Javor

Ono sve sto se desilo u Morinju, Hercegnovom, zaleđu Dubrovnika, Ravnom i u cijeloj Bosni i Hercegovini te Hrvatskoj je samo agresija Srbije i Crne Gore na te zemlje.

Zeta

E brao ti ga , sve si fino rekao , tako ko te ne razumije prezime ti sve govori ...

roki

Tacno se vidi iz koje si stranke, nemate hrabrosti ni u cemu da se suocite sa istinom.

ethem

to je bio rat za veliku srbiju to svi znaju

Ters

Ministar odbrane, a četnik. Sramota

Minestrone

Je li krvolok Batko iz Srbije ili je Crnogorac iz Danilovgrada, da li je policajac Gaš(o)ević iz Srbije ili je Crnogorac iz Plužina, npr. Samo pitam.