Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Knežević: Kako je Brajović isplatio dug Atlas banci?

| Postavio/la: Gordana Đuračić

Knežević: Kako je Brajović isplatio dug Atlas banci?

Duško Knežević, protiv kojeg se vode brojne istrage, reagovao je na izavu predsjednika Skupštine Brajovića o aferi Koverta.

Kaže kako Brajović, poput Milutina Simovića, pokušava da skrene pažnju sa, kako kaže, korupcionaške afere Koverta.

"Kao visokoj političkoj figuri sa likom moralnog predsjednika Skupštine Crne Gore, postaviću mu nekoliko pitanja. Prvo, pozivam g. Brajovića da objasni kako je zatvorio svoje obaveze prema Atlas banci, koje su nastale po osnovu višegodišnjih dugovanja na karticama koje nije vraćao", kaže se u saopštenju.

Knežević pita kako je Brajović godinama, kako kaže, držao depozite Javnog preduzeća Aerodromi u Atlas banci te zašto je ušao u sukob sa partijskim drugom, direktorom Aerodroma Danilo Orlandićem oko depozita u Atlas banci?

"Četvrto, neka g. Brajović objasni kako je njegova zemlja u Bjelopavlićima završila u rukama jednog od naših uhapšenih vozača, koji je ni kriv ni dužan držan u pritvoru, dok su pokušavali da ga lažno optuže da je učestvovao u pranju novca za DF. Preko njega i mojih drugih zaposlenih, htjeli su da mene kasnije lažno optuže da sam učestvovao u državnom udaru. Ja sam mom vozaču dao pare da ta zemlja završi na njegovo ime", kaže Knežević.

Knežević poručuje kako Brajović ima šansu da kaže javnosti šta se dešavalo iza kulisa svih važnih događaja u Crnoj Gori.

Ostavi komentar

0/300