8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Rakočević v.d. dekan Građevinskog fakulteta, Stanovčić razriješena

Društvo

Comments 0

Rakočević v.d. dekan Građevinskog fakulteta, Stanovčić razriješena

Izvor: Mina

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Profesorica Građevinskog fakulteta, Marina Rakočević, imenovana je za vršioca dužnosti dekana te visokoškolske ustanove, dok je prorektorica Univerziteta Crne Gore (UCG) Đurđica Perović imenovana za koordinatora daljim radom Fakulteta za turizam i hotelijerstvo.

Na današnjoj sjednici Upravnog odbora UCG konstatovan je prestanak funkcije dekana Građevinskog fakulteta Srđe Aleksića, na njegov lični zahtjev.

„Po ostavci Aleksića, počev od sjutra, funkciju dekana vršiće Rakočević“, saopšteno je iz Univerziteta.

Predsjednik Upravnog odbora UCG, Duško Bjelica, kazao je da je ovu odluku danas donio Upravni odbor na prijedlog rektora Univerziteta Danila Nikolića.

„Vršilac funkcije dekana imaće iste nadležnosti kao i dekan. Upravni odbor Univerziteta je utvrdio rokove za sprovođenje izbornih radnji za izbor dekana Građevinskog fakulteta. Konkurs će biti objavljen u Biltenu Univerziteta i u dnevnom listu koji izlazi u Crnoj Gori“, saopštio je Bjelica.

Upravni odbor UCG je danas razriješio dužnosti dosadašnju dekanicu Fakulteta za turizam i hotelijerstvo Tatjanu Stanovčić zbog, kako je saopšteno, neizvršavanja odluka nadležnih organa Univerziteta i nepostupanja u skladu sa zakonom i Statutom UCG-a.

Za koordinatora daljim radom Fakulteta za turizam i hotelijerstvo i organizaciju izbora za dekana, na prijedlog rektora, naimenovana je Perović.

Na današnjoj sjednici usvojena je i Strategija za rješavanje stambenih potreba zaposlenih na UCG obezbjeđenjem stambenog prostora pod povoljnim uslovima.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR