5 °

max 12 ° / min 3 °

Petak

28.02.

12° / 3°

Subota

29.02.

12° / 0°

Nedjelja

01.03.

12° / 3°

Ponedjeljak

02.03.

16° / 11°

Utorak

03.03.

15° / 12°

Srijeda

04.03.

15° / 11°

Četvrtak

05.03.

14° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Knežević: Depozite Aerodroma CG sam ugovarao sa Ivanom Brajovićem

Društvo

Comments 0

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Knežević: Depozite Aerodroma CG sam ugovarao sa Ivanom Brajovićem

Povodom hapšenja Marka Nikolića i Dijane Zečević, predsjednik Atlas Grupe odbjegli biznismen Duško Knežević oglasio se saopštenjem.

Navodi da pritvoreni nemaju nikakve veze sa tim poslom.

"Novo pritvaranje bivšeg izvršnog direktora Atlas banke Marka Nikolića i hapšenje Dijane Zečević nastavak je maltreiranja mojih prvih saradnika i zaposlenih u Atlas Grupi. Dobio sam informaciju iz tužilaštva da su Nikolić i Zečević, koji su neosporni profesionalci i časni ljudi, uhapšeni zbog depozita javnog preduzeća Aerodromi Crne Gore u Atlas banci. Aerodromi Crne Gore, kao i mnoge državne institucije i preduzeća, više od 10 godina drže depozite u Atlas banci, a g. Nikolić je glavni izvršni direktor od 2017.  On sa tim nema nikakve veze i nije ni znao za pozadinu tog posla. Nakon poslednjeg depozita došlo je do sukoba direktora Aerodroma CG Danila Orlandića i Ivana Brajovića, predsjednika Skupštine Crne Gore i predsjednika SD, partije u kojoj je i Orlandić. Ja sam direktno sa Brajovićem dogovarao držanje depozita Aerodroma CG u Atlas banci. Zauzvrat, zatvorili smo mu sve kredite koje je imao u Atlas banci, u tu svrhu sam sa njim dogovorio da mu moji prijatelji plate plac u Bjelopavlićima po višestruko većoj cijeni od realne. Takođe, Brajović je dobijao naknadu od mene, navodno za potrebe partije''- tvrdi Knežević u saopštenju.

Advokati Atlas Grupe će, kako dodaje, protiv Brajovića podnijeti krivičnu prijavu zbog reketiranja i korupcije, a sva dokumentacija i evidencija vezana za depozite Aerodroma CG biće predata tužilaštvu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR