Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Tako je to kad državu moraš da poštuješ: Ispred hramova SPC u SAD američka zastava

| Postavio/la: Mirjana Dragaš

Tako je to kad državu moraš da poštuješ: Ispred hramova SPC u SAD američka zastava

Kako SPC poštuje zastavu države kad mora, najbolje pokazuju fotografije koje su nam stigle iz SAD.

Naime, na fotografijama koje nam je poslao čitalac vidi se da je na litijama SPC, ali isto tako i ispred hramova srpske pravoslavne crkve istaknuta i u prvom planu američka zastava.

Tako je to, izgleda u državama gdje zakon i državu moraš da poštuješ.

Zašto je onda toliki problem u Crnoj Gori istaći čak i papirnu crnogorsku zastavicu, ne daj Bože zavioriti je ispred nekog hrama, ovako, kao američku?

Je li problem država, ili onaj ko misli da je od države jači, pa mu mže bit'? 

Komentari

mirko,

Đe država poštuje tebe, postovaces i ti državu. Što je i normalno. A u CG je klero-fašizam na djelu zadnjih 20 godina, koji bi da zatre sve srpsko i da, ako je ikako moguće, izbriše zadnjih 409 godina istorije. No je sva sreća pa narod pamti duže od 30 godina... Al pomozi Bože da maknemo i ovu muku!

maestro,

Je no Tramp nije ka nasa Vlada da pregovara sa fasistima i ide linijom manjeg otpora no treba stisnut... . Oni to po kratkom postupku. Tamo ovi kao Zekovic NE SMIJU da palamude kad je nacionalni interes u pitanju. A volio bih da vidim sto bi ih snaslo da okrenu vatromete prema americkoj zastavi.

Ģedzo van basten,

Koj god ne poštuje državu u kojoj živi i negira je treba ga propisno kazniti,dobro po dzepu pa sko nema da plati u prdekanu pa nek odplaćuje dug.Zakon se mora poštovat..A druga stvar skupština je trebala da poništi dekret Karadjordjevića o ukidanju Crnogorske Crkve koju su ponistili na pravd Boga

Misko,

E u SAD da je kojem slucajem na jarbolu samo srpska zastava taj objekat bi posjetili agenti FBI i zna se kako bi uzurpatori prosli,tamo nema isprike da je crkvena zastava ili neke druge gluposti,jednostavno je to nezamislivo!

bodin,

@Јоцо talentovano si glup. postovacete vi zastavu Crne Gore m sigurna budi, samonkad pocne po dzepu da vas udaraju !

CG,

@Јоцо,Da si u pravu kao što nijesi, SPC bi bar do sada poštovala Crnu Goru i njenu zastavu, prije svega ovoga što se sada dešava i što ti nazivaš otimanjem crkvi, a ne već 30 godina poperuje srbijansku zastavu na crnogorske crkve i otvoreno negora državu i većinsko stanovništvo u njoj !

Miraš,

@Јоцо, Ajde pročitaj njihov Zakon pa razmisli što si rekao. Prestanite da komentarišete u to u što se ne razumijete. Sad se praviš pametan, a do juče si htio tu istu američku zastavu da pališ...

Јоцо,

Они не морају да држе ту заставу, али је држе јер их та држава поштује. Тамо има српских православних цркви старијих од 1918, а често су их стварали баш Црногорци. Да ЦГ поштује СПЦ, могла би можда и да стоји. САД не планира да им конфискује те цркве колико ја знам.

Ostavi komentar

0/300