Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
De Laurentis htio da otjera Anćelotija, spasili ga advokati

Fudbal

Comments 0

De Laurentis htio da otjera Anćelotija, spasili ga advokati

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Napoli večeras igra na svom terenu protiv Đenove, ali u Napulju malo ko razmišlja samo o utakmici.

Prethodnih dana dešavali su se razni skandali u ovom klubu, a sve je počelo porazom od Rome. Predsjednik kluba Aurelio De Laurentiis donio je odluku o sedmodnevnom karantinu, no fudbaleri to nijesu ispoštovali.

Nakon meča Lige šampiona protiv Salzburga igrači su otišli kućama, a potom su odbili da treniraju. Fudbaleri Napolija tek su juče odradili trening pred današnji meč na kojem je bilo dosta varnica jer su ih navijači prozvali plaćenicima.

Na udaru se našao i trener Karlo Anćelotti koji je navodno dao dozvolu igračima da napuste karantin. Zbog te odluke je De Laurentiis bio bijesan i spreman da uruči otkaz iskusnom italijanskom treneru.

No, kako piše La Gazzetta dello Sport na kraju su ga spasili Napolijevi advokati koji su objasnili De Laurentiisu da će bez obzira na sve morati da plati Anćelottiju veliku odštetu. De Laurentiis vjeruje da je Anćelotti izgubio povjerenje svlačionice i da pojedini igrači vode glavnu riječ.

Nakon 11 odigranih kola Napoli se nalazi na tek sedmoj poziciji sa 18 bodova. Napolitanci imaju već sada 11 bodova manje od lidera Juventusa i čini se da je bitka za Skudetto već izgubljena.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR