Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Sekulić: Crnogorska skrenula sa puta

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: Portal Analitika

Sekulić: Crnogorska skrenula sa puta

Kao neko ko je svoje političko djelovanje gradio na suverenističkim idejama, unapređenju i snaženju institucija, nijesam spreman da svoj angažman u Crnogorskoj svedem na populističke metode ulica i trgova, bez jasnih ciljeva i principa, saopštio je dojučerašnji predsjednik podgoričkog odbora Crnogorske Danilo Sekulić. 

Smatra da su građanski protesti izraz slobodne volje svakog pojedinca i da svako ima pravo da na takav način iskazuje svoj politički stav. 

"Ipak, mišljenja sam da je Crnogorska, partija čiji sam bio funkcioner, udružena sa onim političkim subjektima koji u najmanju ruku izbjegavaju da iznesu svoj stav o nacionalnom identitetu i drugim državnim pitanjima, skrenula sa svog puta, i krenula da luta ulicama crnogorskih gradova predvođena tuđim populističkim idejama", kazao je Sekulić. 

Komentari

Slobodan građ.,

E, moj prijatelju. Podvala je svaka partija koja funkcioniše kao filijala neke druge partije. Za svaku je pohvalu težnja te partije da bude samostalna i svoja. Termin "Pravi Crnogorac" je opasan, jer svaki Crnogorac( a, i Srbin, Albanac, Bošnjak,Hrvat...je pravi, samo su neki dobri, a neki loši ljud

Boško Agram,

Čestitke! Bilo bi lijepo da se ljudi koji napuštaju ovu četničku podvalu, tzv. Crnogorsku, saberu u nekoj novoj stranci ili pokretu. Potrebno nam je pravih Crnogoraca u politici... A i povukli bi ostatak čestitoga članstva ove četničke podvale, tzv. Crnogorske, a sigurno i drugih podvala poput SDPa.

Ostavi komentar

0/300