13 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate BP: Još jedan pokušaj režima da zastrašuje građane

Politika

Comments 2

Demokrate BP: Još jedan pokušaj režima da zastrašuje građane

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Potpredsjedniku OO Demokrata Bijelo Polje Daliboru Vlaoviću, rano jutros, prinudno je zatvoren objekat od strane Poreske inspekcije sa nalogom da se odradi detaljna kontrola, saopštili su iz ove stranke. 

"Ovo je samo jedan u nizu napada na funkcionere i članove Demokrata, od strane diktatorskog režima, koji koristi najprljavije metode, kako bi opstruirao našu vaninstitucionalnu borbu i spriječio omasovljenje protesta.

Juče su u prijepodnevnim satima, poreski inspektori Poreske uprave Bijelo Polje, došli u kontrolu marketa "PrimaMed", koji je u vlasništvu potpredsjednika OO Demokrata, Bijelo Polje. Naime, kontrolu su vršili puna tri sata, prilikom čega nije bilo ustanovljenih nepravilnosti, iako je za vrijeme njenog trajanja, inspektorka bila više puta kontaktirana od strane "direktora" koji je tražio od nje da se konstatuje nepravilnost koja nije postojala. Ona je taj zahtjev odbila", navodi se u saopštenju DCG. 

Danas je u ranim jutarnjim satima, objekat prinudno zatvorila Poreska inspekcija, sa nalogom da se odradi detaljna kontrola, dodaju Demokrate. 

"Ono što je interesantno, jeste i podatak da se ovaj vid kontrole nije obavljao još od 2000. Kao presedan u izvršenju kontrole u zadnjih 20 godina, primijenili su ono zadnje što im zakon dozvoljava, a to je zatvaranje objekta do završetka kontrole.

U dosadašnjem poslovanju ovog objekta, prilikom svake kontole od raznih inspekcija su se mogle naći samo pohvale, sa zapisnicima koji su bili sačinjeni bez ijedne nepravilnosti.

Slobodni građani Bijelog Polja, kao i opozicioni odbornici Demokrata, UCG, pokreta URA i DF-a, okupili su se ispred marketa, i svojim prisustvom pružili podršku Daliboru Vlaoviću, koji i važi za jednog uglednog i časnog čovjeka, koji uživa poštovanje svih građana Bijelog Polja.

Ovo je još jedna potvrda da je diktatorski režim u panici, gdje posežu za najprljavijim metodama zastrašivanja uglednih i slobodnih građana koji žive od svog poštenog rada, a koji se svojom podrškom u vaninstitucionalnoj borbi, zalažu protiv režima DPS-a", zaključuju u saopštenju. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Lea

Dokle cete vi zloupotrebljavati tolerantnost ove drzave?Jeste li vi zasticeni od zakona?Prestanite da lazete i da se krijete iza partijske knjizice?Placa se porez,ako niste znali.Mozda cete i vi kao Vijesti-da ne placate dugovanja Drzavi.Al Vijeste ucjenjuju naslovnicom.Vi nemate s cim.

Egoista

Znaci ako pripadam nekoj partiji onda sam zasticen ka zasticena vrsta i od poreske? Jel to vas nacin rada demokrate,ka sto radite u Kotoru i Budvi?