Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Vukićević: 20 dana ćutanja, ni mejla, ni poziva...sastanci samo sa liderima opozicije

| Postavio/la: Milena Aprcović

Vukićević: 20 dana ćutanja, ni mejla, ni poziva...sastanci samo sa liderima opozicije

"Dvadeset dana je prošlo otkad sam stavila svoj potpis na Sporazum za budućnost. Priznajem očekivala sam mnogo", napisala je danas na svom Fejsbuk nalogu poslanica Anka Vukićević. 

Ona je zamjerila na, kako je kazala, "ćutanju" i "sastancima samo sa liderima opozicije" i poručila da "uloga statiste nikada nije bila njen izbor". 

"Konačno svi opozicioni poslanici i građani na čelu sa pokretom ODUPRI SE na istom mjestu, okupljeni samo sa jednim ciljem. A onda 20 dana ćutanja. Nema komunikacije, ni mejla, ni poziva.

Sastanci se organizuju samo sa liderima opozicije. Kao jedan od potpisnika očekivala sam zaključke sa tih sastanaka, plan aktivnosti, aktivno uključivanje jer onaj potpis na Sporazum pred građanima Crne Gore obavezuje i nas 39 i pokret ODUPRI SE.

Svako od potpisnika ima svoja prava i obaveze, odgovornost za potpisano.

Zajedničko djelovanje, iskrena želja za saradnjom je nešto što se od nas očekivalo.

Da li smo građane uvjerili u naše zajedništvo i dobru saradnju?

Da li to zajedništvo postoji?", pita Vukićević. 

Kako je dalje navela, ako je pokret ODUPRI SE izabrao da bude korektor buduće vlasti Sporazum se mora proširiti.

"Kad će se krenuti u definisanje tih mehanizama? Kad ćemo izaći na ulicu zbog Zakona o zapošljavanju, Zakona o radu, Zakona o penzijskom osiguranju? To su zakoni koji nas drže u ropstvu, to su mehanizmi kojima se vlada!

Svoju borbu protiv ovakvog sistema sam kao građanka počela davno, sama, bez ičije pomoći. Uloga statiste nikad nije bila moj izbor", navela je ona. 

Komentari

Ostavi komentar

0/300