15 °

max 25 ° / min 15 °

Četvrtak

16.05.

25° / 15°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
DF, Ključ, Demokrate i SDP: NE PRIZNAJEMO REZULTATE!

Politika

Comments 5

DF, Ključ, Demokrate i SDP: NE PRIZNAJEMO REZULTATE!

  • Viber
Predstavnici Demokratskog fronta, Velike koalicije “Ključ”, Demokrata i Socijaldemokratske partije dogovorili su večeras na sastanku u Skupštini da ne priznaju rezultate izbora, saznaje Antena M. 
 
Ti politički subjekti smatraju da se zbog atmosfere državnog udara na dan izbora oni ne mogu smatrati fer i slobodnim.
 
Zato traže da nezavisna komisija u okviru koje treba da budu uključeni i predstavnici međunarodne zajednice ispita sve činjenice u vezi sa navedenim državnim udarom i javnosti saopšti ko su izvršioci, a ko nalogodavci tog krivičnog djela.
 
 
 
df fb zasredinu novo
Preuzeto sa zvanične Fejsbuk stranice Demokratskog fronta
 
 
Nijedan učesnik parlamentarnih izbora juče nije osvojio apsolutnu većinu, što znači da nijedna lista ne može samostalno da formira vlast.
 
Lider DF-a sinoć su poručili da Vlada izbornog povjerenja nije dovela do slobodnih i fer izbora i pozvali kolege iz opozicije da ponovo razgovaraju o formiranju prelazne Vlade koja bi obezbijedila fer i slobodne izbore.
 
"Kako bi održali fer izbore, jer izbori koji se održavaju u vrijeme vanrednog stanja ne mogu biti prihvatljivi", rekao je sinoć funkcioner DF-a Andrija Mandić.
 
Milan Knežević je poručio da mu nije jasno zašto DPS slavi i pozvao Vrhovnog državnog tužioca da donese odluku o poništavanju izbora, jer je atmosfera, kako smatra, bila neregularna.
 

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Posmatrac

EU priznala, Oebs priznao, Nato priznao, Amerika priznala,... Ali ok, vjerujem da ce opozicija biti istrajna, da nece uci u Skupstinu, prihvatiti poslanicke plate niti bilo kakvu privilegiju ili pravo koje proizilazi iz rezultata takvih izbora. Ocekujem da ova nova (stara) koalicija ostane dosljedna.

mr

Aj prijatno... Neshvatljivo je ušto se pretvorio prescednik Evrope... Na ponovljenim izborima ni cenzus nebi presao... Samo da se vidi otkud su se valjale ovolike pare...Kao i ko je podrska "braci" koja su stigla da zavode red...

Mladen

Zar mislite da će vam Državni tužilac, zato što je Draginja sa tom ekipom, poništiti izbore. Grdno ste se prevarili. Da ste ostvarili bolji rezultat ne bi vam ništa zasmetalo da proglasite pobjedu!