Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Selaković: Crna Gora klasična srpska država

| Postavio/la: Jelena Ćetković | Izvor: Beta

Selaković: Crna Gora klasična srpska država Foto: Beta

Generalni sekretar predsjednika Srbije Nikola Selaković rekao je da je Crna Gora "klasična srpska država, u kojoj i dan-danas, poslije svega, živi 31 odsto Srba".

Na pitanje šta to znači da je "klasična srpska država", rekao je da to znači da se Crna Gora "od svog postanja, kao država, dičila srpskim identitetom".

Selaković je kazao da će Srbija biti izložena raznim vrstama pritisaka, ali da se "grčevito" bori da vodi odgovornu politiku u rješavanju kosovskog pitanja.

Selaković je u emisiji “Upitnik“ Radio-Televizje Srbije rekao da misli da ideja razgraničenja Srbije i Kosova uopšte više nije na stolu.

“Mislim da o tome neće da razgovaraju ni Albanci, ni Zapad koji ih je sponzorisao. Naše rješenje je da se borimo da pregovaramo što možemo više i da čuvamo mir. Ako nam se dogodi ono što je rađeno 2004. godine kad je KFOR stojao skršetnih ruku i gledao, Srbija, kao što je rekao predsjednik Vučić, neće dozvoliti da joj neko ubija njen narod, već će naći način da ga zaštiti“, kazao je Selaković. 

Komentari

Realista,

Treba drzava Crna Gora da reaguje, jer ovo je previse. Treba napisati protestnu notu, ne smijemo im pustit da rade sto oce jer ce sjutra krenut na nas vojskom...

Labud Dabanović,

Kakve laži danas od Srba otrcana imena i srpstva Srbije.Nastali od one srpske preživjele mileti-koja leže 15 generacija da je Turska množi za sluge,vojnike,paše i vezire.A Crnogorci mogu poticat od bilo kojih prošloh naroda Balkana-a sa ovima otrcana imena i srpstva ni čorba im se ne može pomiješat

Hix,

Bit ce interesantno vidjeti sta kaze na ovo bivsi cetnik, vucic mali...

klasična dalabu,

ako je CG klasična srpska država, onda Selaković nije klasična budala, a pošto CG nije srpska održava, Selaković je .......

mr,

Samo je jedno sigurno, a to je, da si ti klasičan lažov.

Knjaz Danilo,

Njemci i austrijanci su im prijatelji i njih postuju a nas gledaju da uniste od kada su se doselili na balkan,izgleda da sto si gori prema njima vise ce te postovat.

Mne07,

Nece srbadija da pusti na miru nikog u regionu i non stop zlo prizivaju. Vrijeme je da se svi ujedine protiv srpskog tj cetnickog zla jer onu bez ratova ne mogu.

Što je ovo,

Selkica se malo zaigrao. JOČ ....!!!

Kapetan Leši,

@Misko Sto ce ovaj SELJAKovic?!

Ostavi komentar

0/300