Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Šta radi Nejmar dok PSŽ trenira?

| Postavio/la: Bojan Šuković

Šta radi Nejmar dok PSŽ trenira?

PSŽ je u poneđeljak počeo sa pripremama, a na prozivci se nije pojavio Nejmar iako su to u klubu od njega očekivali.

Datum njegovog povratka prvobitno je trebalo da bude sedam dana kasnije zbog Kopa Amerike, ali budući da je Nejmar propustio turnir zbog povrede, u Parizu su mu skratili odmor. Međutim, Nejmar se oglušio o njihove naredbe i još se nalazi u Brazilu, gdje se dobro zabavlja.

Brazilski mediji otkrili su da je 7. jula, dan prije nego je trebalo da se vrati u Pariz, partijao je u Rio de Žaneiru nakon finala Kopa Amerike, ali ne s reprezentacijom, nego na drugoj lokaciji.

Dva dana kasnije pojavio se novi dokazni materijal o Nejmarovim aktivnostima u domovini. Igrač fudbala na pijesku Bello Soares objavio je na Instagramu video na kojem sa Nejmarom igra kombinaciju fudbala i odbojke na pijesku.

U tom sportu Nejmar bi trebalo da nastupi na takmičenju pod okriljem njegovih sponzora i Nejmarove fondacije koja pomaže siromašnoj djeci. Te aktivnosti njegov otac je naveo kao razlog njegovog izostanka s početka priprema, ali iz PSŽ-a nije dobio dozvolu za duži ostanak u domovini.

Ovo je samo nastavak napetih odnosa u PSŽ-u, a Nejmar je nakon svega na izlaznim vratima kluba. Iz kluba su uoči nove sezone obznanili da više neće trpjeti takvo ponašanje, a nakon što se nije pojavio na treningu, potvrdili su da Brazilac može da ode ako dođe zadovoljavajuća ponuda, piše gol.hr.

Ostavi komentar

0/300