12 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Šta radi Nejmar dok PSŽ trenira?

Fudbal

Comments 0

Šta radi Nejmar dok PSŽ trenira?

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

PSŽ je u poneđeljak počeo sa pripremama, a na prozivci se nije pojavio Nejmar iako su to u klubu od njega očekivali.

Datum njegovog povratka prvobitno je trebalo da bude sedam dana kasnije zbog Kopa Amerike, ali budući da je Nejmar propustio turnir zbog povrede, u Parizu su mu skratili odmor. Međutim, Nejmar se oglušio o njihove naredbe i još se nalazi u Brazilu, gdje se dobro zabavlja.

Brazilski mediji otkrili su da je 7. jula, dan prije nego je trebalo da se vrati u Pariz, partijao je u Rio de Žaneiru nakon finala Kopa Amerike, ali ne s reprezentacijom, nego na drugoj lokaciji.

Dva dana kasnije pojavio se novi dokazni materijal o Nejmarovim aktivnostima u domovini. Igrač fudbala na pijesku Bello Soares objavio je na Instagramu video na kojem sa Nejmarom igra kombinaciju fudbala i odbojke na pijesku.

U tom sportu Nejmar bi trebalo da nastupi na takmičenju pod okriljem njegovih sponzora i Nejmarove fondacije koja pomaže siromašnoj djeci. Te aktivnosti njegov otac je naveo kao razlog njegovog izostanka s početka priprema, ali iz PSŽ-a nije dobio dozvolu za duži ostanak u domovini.

Ovo je samo nastavak napetih odnosa u PSŽ-u, a Nejmar je nakon svega na izlaznim vratima kluba. Iz kluba su uoči nove sezone obznanili da više neće trpjeti takvo ponašanje, a nakon što se nije pojavio na treningu, potvrdili su da Brazilac može da ode ako dođe zadovoljavajuća ponuda, piše gol.hr.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR