8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PSŽ ne da Kavaniju da potpiše za Atletiko

Fudbal

Comments 0

PSŽ ne da Kavaniju da potpiše za Atletiko

Autor: Bojan Šuković

  • Viber

Stopiran je jedan od zanimljivijih transfera ove zime: Edinson Kavani ostaje u Pari Sen Žermenu i neće tokom januara preći u Atletiko, iako su u Madridu prostrli crveni tepih i samo čekali da ga Francuzi puste.

A onda se sve iskoplikovalo i posao je stopiran.

Kavani je čelnicima PSŽ-a predočio želju da ide, jer je poslije odlaska Maura Ikardija iz Intera izgubio mjesto startnog špica.

Dijego Simeone ga je zvao na „Vanda Metropolitano“ i ponudio ulogu glavne zvijezde u ekipi, naročito poslije sve učestalijih povreda Dijega Koste. U Parizu su dumali i riješili da zadrže 33-godišnjeg špica po cijenu da izgbe novac koji bi im sljedovao na ime obeštećenja ako bi Matador sad otišao u Španiju. Ne mnogo, procjenjuje se svega između 15.000.000 i 20.000.000 eura.

Prema informacijama Lekipa, sportski direktor Leonarda je Kavanijevim menadžerima saopštio da nije toliki problem da puste provjerenog golgetera šest mjeseci prije isteka ugovora, koliko procijena da mu tri sedmice do kraja prijelaznog roka predstavljaju malo vremena da pronađe odgovarajuću zamjenu i završi neophodne procedure kako bi li ga doveo u Pariz. 

Ovakav rasplet znači da je dogovor koji imaju Kavani i Atletiko Madrid privremeno stopiran. Na veliko razočaranje Čola Simeonea, jer se približava dvomeč sa Liverpulom u osmini finala Lige šampiona i plan je bio da Atletiko prvaka Evrope napadne baš sa Matadorom. 

Ono što još više brine čelnike Atleitka jeste što se blokadom Pari Sen Žermena otvorio prostor za reakciju durgih klubova, platežno moćnijih, spremnih da Edinsonu Kavaniju ponude bolju platu kad mu u junu istekne ugovor. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR