23 °

max 25 ° / min 18 °

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

22° / 13°

Subota

25.05.

24° / 14°

Nedjelja

26.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Košarka

Delije skandirale "Silov´o te Čović Bokane", predsjednik Zvezde sramno reagovao

Autor: Bojan Šuković

  • viber

zordan

Sramno , besprizorno , divljastvo i nasilje . Ovo vam je Srbija. Zasto sudije nijesu ispraznile dvoranu zbog skandiranja ubij siptara i ustase.

Marko

Dvojica komentatora Arene, dok cijela dvorana odliježe od skandiranja: ubi, ubi Šiptara, ne konstatuju govor mržnje ni slovom. Zato će, kad dođu u Podgoricu, prebrojati svaki papirić koji padne na teren. Sram vas bilo Edine i Kole! Košarkaško znanje vam je za respekt, ali ste mimo toga krpe.

Belgrade

@Marko,Hahah što si se osetio prozvanim? Pa stavite prst na čelo i razmislite zašto vam je to skandirano.Ne pravim Crnogorcima,čestitim ljudima,nego Milovcima,koji su nož u leđa zabili Srbima postavši se tako da su im Šiptari preči od Srba.Izdali su srpstvo

CiNick

@Belgrade, Srbi su Crnogorcima nož u srce, pa ne kukamo, no vrćemo da ve zaboli.

Knjaz Danilo

@Belgrade,Crnogorci ne mogu da izdaju srpstvo to mogu samo srbi,a sto se tice albanaca oni nam nikad nijesu zarili noz u ledja kao vi.Cestiti crnogorci su bili zelenasi kao moj predak koji su se borili za slobodnu drzavu od okupatora iz Srbije i domacih izroda.Proklet je onaj koji voli tudje!

Montty

@Belgrade, Stavio sam prst na čelo i zaključio da ste ovako skandirali zato što ste jednistavno takvi, ljudi, duše jedne i bolje od ovoga ne možete i ne znate.

Pg

@Belgrade, A zasto bi mi uopste dosli u situaciju da izdamo srbiju,cime ste nas vi to zaduzili,nikakve slicnosti nemamo sa va ma,ni nosnja ni muzika ni tradicija nam nije ista .Da smo isti vi bi bili crnogorci,a ne srbijanci i bila bi jedna drzava uvijek kroz istoriju,a ne dvije...crnogorci su casni