16 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Amfilohije na fresci hrama u Baru „izbrisao” iz Pravoslavne crkve ruskoga i još trojicu patrijarha!

  • viber

Ljiljana Popovic

Nazalost ovakvi pljuvaci i kompleksi i stvaraju javno mnjenje svuda gde živi ovaj jadni srpski narod,koji hvala Bogu Jos uvek ima divne arhijereje kao sto je Mitropolit Amfilohije.Daj Boze da u tom brodu spasenja svi budemo,pa i ti koji misle da svojim piskaranjem mogu da blate ovakvog Coveka!

Zlatibor Vukasovic

Zasto manipulisete? Da bi ste dokazali svoju tezu da Amfilohije na fresci " .... śedi tačno licem okrenut prema golubu, koji, prema hrišćanskoj simbolici, predstavlja jedan od tri ipostasa Boga – Sveti Duh. Amfilohije i Sveti Duh se, dakle, gledaju „licem u lice”! vi ste sliku samo "malo iskrivili" i tako ih na silu doveli u istu ravan koju ste potencirali ubacenom strelicom. Sve ovo mi lici na jedan raniji Darkov odgovor na radiju Antena M. Na pitanje slusaoca zato jednom svom gostu u Zivoj istini nije postavio neka pitanja Darko odgovara "Kao novinar ja postavljam samo ona pitanja na koja ocekujem da cu dobiti odgovor!" Kakva profesionalnost!

Veljo

@Ljiljana Popović, Amfiloje posle pravog sveca, Pavla, treba da skine mantiju, obrije se I zajmi iza sedam mora i Gora. Što dalje od pravog vjerujućeg naroda srpskog i crnogorskog.

gost

@Veljo, Daleko je Pavle od pravog sveca... Bio je na celu SPC u jednom od njenih najmracnijih doba, svakako se nije borio da sputa njen negativan uticaj na narod i dogadjaje... Ovo su njegove rijeci: "Srbi iz Hrvatske imaju jedan izbor: da oružjem izbore svoju državu ili da pobjegnu u Srbiju."