13 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Živa istina

Marković u ŽI: Crnogorci polako postaju stranci u Srbiji

Autor: Antena M

  • viber

ljubo

Samo takav beskicmenjak kao sto je rezimski istoricar Markovic moze da se ne zastidi nakon sto ga jedan obican novinar onako razbije samo na osnovu nekoliko nepobitnih cinjenica . Ali , u pravu je : animozitet prema nama Crnogorcima u Srbiji se povecava i ja to na licnom planu vec osjecam !

Andrej

@ljubo Obican novinar. Tesko da ce se neko sloziti s tobom da je Darko obican novinar.

tamara nikcevic

@ljubo, saglasna! samo mala ispravka: nije riječ o "običnom", nego o odličnom novinaru, koji je sinoć održao čas tom bijednom šovinisti i neznalici

Marko

@tamara nikcevic Lijepo je kad jedan vrhunski novinar, a Tamara Nikcevic to jeste, bez sujete komplimentira kolegi. Ohrabrujuce je znati da pizma nije generalno crnogorska osobina.

Baba

Darko nije običan novinar, ali ovaj istoričar je definitivno tzv.istoričar-proizvod miljea koje mrzi sve što je crnogorsko.Mrzitelje, generalno, treba žaliti jer se nijesu imali rašta roditi. A mi koji više od svega tuđega volimo svoje (i treba da svako voli svoje), želimo DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!

Rade

Ova informacija uopste ne odslikava masakr koji je sinoc prezivio istoricar Markovic, velika zvijezda srpskih medija, ni kataklizmu velikosrpske ideologije koju je sinoc proizveo "običan" novinar Darko Šuković. Sinoćnju Živu istinu treba dijeliti po kućama i prikazivati kao obrazovni program.

Boško Agram

Položaj Crnogoraca u Srbiji je takav da ako kaže da je Crnogorac a da nije u isto vrijeme i Srbin, vjerovatnoća da će dobiti batine je 80%. U Crnoj Gori je bolja situacija, taj je procenat tričavih 30%. Tako da, Crnogorci, obavezno upišite đecu na borilačke vještine.. ili u SPC. Ili u buduću CG-ČPC.

Podvoričanin

Uh što bi ono sinoć. Onaj nazovimo istoričar bi bolje bilo da je prespavao jučerašnji dan i probudio se jutros sa blažom glavoboljom. Ne bi se čudio ga ga već ovih dana vidimo na nekoj Srpskoj TV i čujemo kako se pravda za onolike autogolove što je dao sinoć!!!!

Radun

Darko Sukovic je sinoc napravio pravi “genocid” nad velikosrpskim lazima i brutalnim izvrtanjima cinjenica prof. Markovica... Ubio ga je u mali i veliki mozak....

Misko

Ocito da P.Markovic slabo zna o crnogorskoj istoriji,ali je dozvolio sebi da u srbijanskim medijima iznosi brutalne neistine,e zato je sinoc dobio propisan istorijski samar i cas istorije Crne Gore!

Dragoljub

On je jedna obična bena.On dr istorijijskih nauka??!!

Fahro

Kakvo smo driblanje gledali kroz istoriju od strane Darka to moze samo Mesi. Nemogu da shvatim jednu stvar a tice se i ovog profesora ili stali je: kad tvrdis nesto na lazima dali se upitaju da time vise stete sebi i svojem zvanju nego u ovom slucaju drzavi i narodu koji ce oteto i lazi vrnuti i okrenuti na svoje mjesto?

Boki

...Vratio ga Darko na fabricka podesavanja.

123

Emisija "Živa istina", Darko drži čas istorije, iznosi činjenice, govori istinu a Marković u konfuziji pokušava da sabere misli i da shvati šta mu se dešava. U glavi mu je haos a njegove rastrzane misli zvone tako da dopiru do svakog gledaoca emisije. Pita sam sebe što mu je sve ovo trebalo.

Hrvoje

Što se čeka? Zašto nema na youtoubeu snimka?