11 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

GDJE JE SJEDIŠTE CRNOGORSKE DIPLOMATIJE?

Autor: Antena M

  • viber

Katunjanin

Nije prvi put gospodinu Popovicu , da jednostavnim , jasnim jezikom , otvoreno ukazuje na odredjene i vazne stvari (propuste , drzavne vlasti )a na stetu opsteg dobra drzave i gradjana .Nazalost,izgleda da je ogromni broj vladinih namjestenika vodjen licnim interesima i ponasanju u s'kladu sa tim

ja

bravo g. Popoviću!!!!! sramno je što se čini Prijestonici! nisam sa Cetinja, niti živim tamo, ali sam svjestan koliko nam je važno da Cetinju bude najbolje u Crnoj Gori. za njega treba najviše da se trudimo i radimo.

Podgoričanin (Staro)

Ako se Cetinje pod hitno ne reanimira, Crna Gora nastaviće da nam klizi iz ruka...

Djuro Vučinić

Bit će da je đavo odnio šalu,kad MVP sam ne traži da dođe na Cetinje. Ovo podsjećanje oko implikacija odnosno štete na duže vrijeme je vrisak do neba. Nakon toga slijedi pitanje..." ušto prosusmo mi neki , život"?

Max

Osim simbolike,ne vidim prednost,preseljenja MVP,na Cetinje.Pametnije bi bilo uložiti u fabriku,hotel,poljoprivredu...Cetinje odumire,a 100-tinjak uposlenika,što će svakodnevno odit PG-CT,i nazad,ama baš nikakvu razliku,napravit neće.Otvorite radna mjesta,za mlade cetinjane-ke,ne pravite Potemkinova sela!

Draško

@ja, kako da ne, svi da radimo za Cetinje kao nekad Trepča za Beograd... Dobili su fabriku čokolade, pa neka malo rade... ????

Buk

To Milorade sabljo britka... Neka se gospoda iz mipa voze do Cetinja - kao i sto se i ambasodori voze po sata do posla. A makar ce im stolice bit nove- jer ionako ni sad nemaju dje shedjet.... Zovem na pivo. Aferim jos jednom

Lidija

Ali i Cetinjani da se malo manje veljaju i da ne cekaju samo da im drugi rjesavaju grad. A jedno je steta da se univerzitet tamo ne nalazi, da to nije univerzitetski grad. Da zadojimo mlade Crnom Gorom bas tu na mjestu. I ozivimo Cetinje. No ko nacerati profesore da putuju ili zive tamo?

Lidija

A i sami Cetinjani da se manje veljaju i budu preduzimljiviji, a ne samo da cekaju druge. Steta je sto se univerzitet ne preseli na CT i to postane univerzitetski i kulturni-istorijski centar Crne Gore. To bi ozivjelo i intelektualiziralo taj grad.