10 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

11° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 7°

Utorak

23.04.

12° / 11°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Živa istina

Đukanović: Crna Gora će imati autokefalnu Crkvu! Svi su dobrodošli!

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Nikac Od Rovinja

Ljudi, ovo je bio antologijski intervju. Kakvo raskrinkavanje SPC, kakvo briljantno objašnjenje problema i nacina rjesenja crkvenog pitanja. Genijalno.

Rade

Bravo!Bravo.Bravo! Genijalan intervju.

Andrija

I onda se neko pita kako Đukanovic pobjeđuje 30 godina? Pa mora da pobjeđuje kad je svjetlosnu godinu ispred mrčene konkurencije.

Nala

@Andrija Malo je reći svjetlosnu godinu....pitam se samo,koliko loše se mogu osjećati svi iz opozicije,dok slušaju ovog čovjeka?Ima li u njihovim glavama imalo moći da nauče nešto pritom i shvate zašto su opozicija i sad i dovijeka sa svojim idejama mržnje, laži i podjela?Predsjedniče,živ i zdrav nam bio!

istorija

Milo stvaraš istoriju i ući ćeš u nju, kao najuspješniji vladar Crne Gore, naravno ako se sve ovo dobro završi. A valjalo bi i stvarati ili omogućiti ambijent za formiranje budućih lidera sličnog karaktera i državničke mudrosti i urođenog osjećaja za crnogorske interese.

moje

odlicno Komlene.sad zovni Sindjelica,jos ovo pet,sest dana dok je tu.i pitaj njega sta on musli o CPC.e Komlene,nisi se smijo nocas.divnog li te majka rodi.

Marko P

Je li se govorilo o ovom novom zaduzenju od pola milijarde i rebalansu?

Pusti pricu

@Nikac Od Rovinja, , raskrinkavanje i pomirenje = nista! Nikac, nemamo mi nista od tog raskrinkavanja, znamo mi da je SPC okupatorska i da je u agresivnoj misiji unistenja Crnogoraca. No, sta dobijamo, nista. Novu crkvu " pomirenja", pomirenja i gubitnistva, unistenja CPC do kraja!

Crnogorka

@istorija, ne zalijeci se, razmisli, analiziraj. Nije to s crkvom korektno rjesenje, opet se pitanje CPC ne rjesava, no se utapa u neku novu crkvu " pomirenja sa Srbima". O, tempora, o mores, nikad srece i istine! Sve mrtva politika i KALKULACIJA! Mislim da je to nacionalni promasaj, i politicki.

Djuro Vučinić

Nikac od Rovina,Rade,Andrija,istorija i ostali bezimeni. Vi vidite problem raspolućenosti koji stvara SPC,ali rješenje koje Milo predlaže je nemoguće . Stvarno mislite da istorisko trajanje i duhovnost Crnogorskog naroda,treba da štiti i drže od nezaborava Srbi .Sprdate se,i Vi i Milo !

Bodin

@Djuro Vučinić To da Đukanovic predlaze da se Srbima u ruke da crnogorska duhovnost, ja ssd cujem od tebe. A pazljivo sam gledao intervju. Ili si shvatio pogresno ili ne zelis da shvatis sta je receno ili ti zbog necega ne odgovara receno. Pravoslavna crkva Crne Gore treba da bude crkva svih pravoslavaca u CG. Ne srpska! Niti je to receno, niti se i po cemu to moglo naslutiti. Nevjerovatno je tvoje tumacenje. Bukvalno podvaljujes.

Crnogorka

@Nikac Od Rovinja, Apsolutno, to je bio ODLICAN intervju, davno je bilo vrijeme da predsjednik odrzi BESJEDU o stvarnom stanju crkve kod nas. Sve je to ok, ALI MI NIJE JASNO ZASTO SE MIJENJA IME CPC, ZASTO SE NE VRATE HRAMOVI CPC, ZASTO SE NE PONISTI NELEGALNA " ODLUKA" O UTAPANJU CPC u SPC?

Bokelj

Hvala gospodine Sukovicu, pitali ste bukvalno sve sto bih zelio da znam. Drago mi je sto ce predsjednik da radi na jacanju i zastiti nacionalnog bica Crne Gore, kerbera ima kao nikad i tu treba biti odlucan!