13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Iz Budve se orilo: "Divna je srpska Boka...Boj se bije za slobodu Srbije"

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Misko

Ako i dalje DPS bude na vlasti dace im Boku samo da njima bude bericetnije posebno Prvoj Famelji,DPS-SPC koalicija ce i dalje biti na vlasti na stetu Crne Gore,zalosno!

Gule Beograd

Kakav je ovaj Carevic govornik alal mu kačamak! Pismo cirilovo kaže,misli li možda na Cira oca Amfilohija Radovica koji je bio zvonar u školi ili na Cirila Metodijevog brata,ostaje nedorečen. Međutim slušajuci Carevica čini mi se da nije mnogo naučio od Cirila. Bože kakav nas primitivizam snađe.

AJADZIOLIM

Da li će se ikada u Crnoj Gori pojaviti prava istinska crnogorska stranka, da crnogorci konacno imaju izbora i da ove prev. iz DPS maknu sa grbace?!

mne

dps nas zavio u crno..obraz nam okalja...Ne zna se koje gori.. CG pati..Crnogorcima nista ne osta...Laž i prevaru su nam donijeli...

Ceka

Svaka čast Grbljani i Bokelji Lučonoše Srbstva!

Nikola

E moja državo, jel ovo onaj isti irinej koji izjavi da je srbima u cg teže danas nego pod turcima, ne vidjosmo ova 2 dana da im je nešto teško naprotiv , više smo ugroženi mi pravi crnogorci od srba njib bar ima ko da zastiti i odbrani , eno nam premijer ugosti sotonu što nam sve uništi i prokle. Dokleee moja Državo?

Irac_CG

Crnogorci su danas u sopstvenoj drzavi u istom polozaju ka crnci u SAD 1960-ih godina,samo jos fali da nas lincuju po ulica i pale nam krstove ispred kuce!!a dps gospoda putuje po svijetu i govori nam "necemo dati nikome..." mene ste mazali oci dosad a od danas ste za mene isti ko frontovci!

Crnogorac

Srpstvo je stanje Uma a ne narodnosti ili slično...

Dragan

@Nikola, pa vi ste se priklonili vise albaniji nego Srbiji