8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Antigonin vijenac

Autor: Antena M

  • viber

mr

Kakva majstorija... Kroz noge... Ali kome ?!

Goli

@mr Tačno! Kome? Odlično pitanje. Da li je odgovor na mržnju - MRŽNJA!? Da li je nekažnjavanje jednog prestupa ili zločina razlog da se i drugi prestupi i zločini ne kažnjavaju. Mrziteljica pripadnika SPC je, očigledno, pustila glas mržnje i zato je kažnjena. Pravdati njenu mržnju, mislim da nije pametno. A no dobro!!!

mijo popovic

Sjajno Andrej! Tacno, duhovito, inteligentno. Fali samo jedna riječ, "piljarstvo". Nema ovdje nikakve politike, nazalost ni elementarnog kapaciteta za bilo kakvu suvislu politiku. To je logika nakupaca s Male pijace.

Јоцо

Нема овдје никакве неправде. Ова је у јавном простору на највулгарнији начин вријеђала окупљене вјернике, изразивши своју вољу да их спали, а Митрополит се, говорећи у црквеној проповијед изражавао у алегоријама, које би ваљда требало да су блике Николаидису, као књижевнику.

ММ или ММ, ћирилично

@Јоцо, Нема неправде за тебе, јер те баш брига за ЦГ.

@Joco

@Јоцо, kakav cinizam i bezocnost. Vi stvarno mislite da smo svi ovdje volovi koje vi mozete vozite vasom seljackom i drskom demagogijom. Alegorije!? Pih.

Vojo S

Bravo Andrej! Svaka cast i Miju na komentar.

Djuro Vučinić

@Joco,kako se Ti nađe prozvan.Kažeš cinizam a spinuješ netačnosti oko razloga javljanja ambasadora. Đe vidiš cinizam? Nikolaidis je tako dobro sve pojasnio da je i volovima jasno,zato ne boj se.

m600

Ovaj clanak je na liniji onoga sto su rekli ambasadori i ima svoju logiku,za koju imam razumijevanje,ali ne podrsku.Crnogorac sam,za Crnogorsku crkvu,ali kad neko kaze da nekog treba,spaliti,MA KOGA,onda je to definicija naci-fasizma koji treba biti kaznjen,posebno kad se radi o sluzbenicima.

m600

Andrej pise da SPC nikad nije kaznjena za govor mrznje,za bespravnu gradnju i to je tacno,uvijek su bili oslobodjeni od strane sudova koji zna se ciji su.Licno smatram da je bolje da bar neko bude kaznjen nego niko,to je moja logika.Haski sud mnogo njih nije kaznio.Ali jeste bar neke,fala Bogu.

m600

Bolje da kazne bar nju za iskazanu zelju za spaljivanjem ljudi,nego nikoga,a svakako da moraju i SPC i Amfilohija kaznjavat.HR je osudjena za agresiju na BiH u Hagu,Srbija nije,a oboje su izvrsili agresiju-bolje da je bar neko kaznjen-nego niko!

m600

Da li je pravedno da samo jedna drzava bude osudjena za agresiju na BiH - nije! Ali je PRAVEDNIJE da bude bar jedna nego nijedna! Ne branim SPC,znam dobro ko su i sta su,ali kad neko napise da ljude treba paliti,ponavljam,to je cisti hitlerizam,kao sto je i hitlerizam ideologija SPC.

m600

Na kraju,sve sta je u jednu recenicu - ne pravdaj svoj fasizam tudjim fasizmom! Ne pravdaj svoj grijeh tudjim. A to je bila logika ratova 90ih u kojem su masovno stradali civili - oni su ubili nasih 10 civila, mi cemo njihovih 110! To je logika ambasadora i A.Nikolaidisa. SF - SN!

Goran Jablan

Pravo u centar, tačno i bez greške! Kao što Nikolaidis uvijek i radi. Zapanjujući je dvostruki aršin i kukavičluk države, kad je svetosavska sekta u pitanju! Jesmo li, što Risto kaže, stvarno volovi, pa da svaki jaram nosimo bez pogovora?