20 °

max 20 ° / min 12 °

Srijeda

15.05.

20° / 12°

Četvrtak

16.05.

25° / 15°

Petak

17.05.

23° / 16°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

25° / 18°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 18°

Utorak

21.05.

25° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Svijet

Oglasila se Rusija: Mogu biti ozbiljno ugroženi interesi Mitropolije crnogorsko-primorske

Izvor: RTS

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

mr

Mi joj se uželjeli, nije nas čačkala odavno, a ona odmah prijeti. Pošaljite joj kopije onih ruskih časopisa iz kojih se vidi da je Crnogorska crkva autokefalna...Interesantno bi bilo čuti njeno mišljenje o tome...

Zivjela Rusija

Zivjela Rusija, sila koja spasava svijet od okupatora americkih zastitnik pravoslavlja.

rasova

SPC i RC su instrumenti spoljnje politike Rusije. Zato se i oglašava MIP Rusije i Zaharova. Oni u CG djeluju preko Međunarodnog fonda pravoslavnih naroda u Budvi i SPC. Fond finansira RC, a otvaranju njihove kancelarije u Budvi je svesrdno pomogao tadašnji ministar vanjskih poslova.

Djuro vučinić

@mr,e o tome nema svoje mišjlenje. God 1918 ste nas ostavili na cjedilu, prepustili Srbiji. Njihove crkve po CG su sada Ruske osmatračnice,pa nije čudno što kukate .

Katunjanin

E ko se brine o jedinstvu pravoslavlja ,sam ih bilo ,to su poznati ugnjetavaci ,istorija i svako vrijeme ima bar po nekoliko primjera .A i sjetimo se onih vremena kad su trazili da Crnogorci smaknu Petra Prvog Petrovica.Niciji su to prijatelji ,pogledajte kakva je napredna Sjeverna Korea od njihovog prijateljstva .Pa Kuba ,nekad DDR,Madjarska,Ceska i mlige druge

Jovan

Moglo se i ocekivati. Sinhronizovana reakcija Orava i Rusije. Uvijek su na istoj strani kad jr u pitanju unutrasnja politicka scena Crne Gore.

Podgoricanin

Razlika izmedju Srba i Crnogoraca je u značenju rijeci "čojstvo". A izgleda da ni rusima nije vrlina. Ovom izjavom se pokazalo da su Rusi jedino veliki narod po broju, a moralno veoma mali narod!!!!!