9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Religija

Mitropolit Amfilohije odlikovao policajca Miloja Šćepanovića

Autor: Jelena Grbović

  • viber

Banjo

Nosio je ovaj heroj pendrek doma, viđeli smo juče iz medija. (Antih)Risto ništa nije uradio ako ga za sveca ne proglasi, ka popa Macu.

podrumar

Risto, pročitaj tačku 13. podgoričke skupštine

Milosav

E zemljo propala se kad ordenje ovakvi dobijaju!!!Piiiii......

baka

@Milosav Kakav orden takvi ljudi. Pa i Daku i Sarice ,Radovana , Mladica , Arkana , popa Macu za sveca , su odlikovali. Čim vidite kakvu kriminalnu facu , vidite i kandidata za orden.

Zone

Mitropolitova priča o registraciji je isključivo nastavak veloksrpske politike prema teritoriji koju smatraju priridnom teritirijom Velike Srbije. U SAD, Kanadi, Australiji, Argentini, Njemačkoj su registrovani i eparhije im se nalaze unutar tih država. Tako treba i tako će biti i u CG.

borkinja

Dobro je, pope, sto ode u tvoje redove, da svoje procistimo. Sjutra ce i tebe izdati, ka' sto izdade dojucerasnje drugove. Dobi li uz taj "orden" koji euro? Nedaj boze da su takvi -savjest i obraz Crne Gore.

mantija

Neka ga sad zaposli da čuva red i mir pod Ostrogom, kao onda profesore Gimnazije da rade na kioscima, vode mu parohijski dom. Može Šćepanović i da obuče mantiju kao Todorović u Župi. Očekujem da polovina poslanika DF učini isto, mantije preko glave.

pop

Očekujem da Šćepanović obuče mantiju i postane pop SPC

Nala

Amfilohije odlikuje čovjeka koji ima prijave za porodično nasilje i izbjegava plaćanje alimentacije.Bravo

KKK

Pokušava pukovnik srpskog DB -a da ukloni poslednju prepreku miru i stabilnosti Crne Gore - crnogorsku policiju radi haosa i rata koje uporno želi da izazove i pretvori Crnu Goru u beznačajnu periferiju i 27 -mi region Srbije

MB

Ovom rovcaninu je i vasiona premala. Zaboravio je ko je i odakle je . U stuttgartu je dijelio knjige, u jednoj pise da je Iberisko poluostrvo dobilo ime po rijeci Ibar i da je pariska Sorbona dobila ime po srbima. Dzaba mu vasiona i njega ce izjesti crvi kao i sve nas ili ce ga Petrus poslati u pakao ako dospije tamo. Mene naziva volom i tvrdi da sam crnogorsko kopile iako sam krsten prije 82 godine.

3 + , 2 - 1, X -X

Buduci novi svetac SPC. Sv. Miloje Kladionicarski

Pero

E to su njihove vrijednosti. Nasilnika i prevaranta proglasavaju za heroja, samo zato što je izdao svoju službu. Sramota. Spc je najobicnija sekta. Samo ako si četnik i ponašaš se četnički onda si dobrodošao i samo si onda dobar Srbin.

Katunjanin

Sto se tice obraza i postenja tu ste isti.Zalivadjeno .

Katunjanin

Svaka cast ,to znaci da je jedan od najboljih ,a mozda i najbolji u Ristovoj druzini ,nije mu doduse ni prevlika konkurencija .