14 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

"Pripazi se Adrijane", Novak i četnička pjesma: Vuksanović dobio prijetnje preko FB

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Šćepan

Neophodna je hitna i efikasna reakcija državnih organa. Da se reagovalo na pravi način, ne bi nam se desila bruka u Beranama, nad jednom vrijednom i poštenom familijom. Ovo je vrijeme kad kriterijumi moraju biti striktni, bez tolerancije, kako bi ostalo mirno i bezbjedno za sve! Volimo te Crna Goro!

Zaro

Hrabro, u duhu svetosavlja! Podrška za gospodina Vuksanovića, kulturnog, obrazovanog čovjeka koji cijeni i poštuje zemlju u kojo živi. Respekt.

Marko

A zasto ne bi ovaj delija prijetio na svom fb, kad na in4s i veroispoVestima to rade desetine "komentatora"? Kad javno traže adrese policajaca, novinara, ministara, poslanika... i pozivaju na linč, a drzava poziva na razgovor i pusta "urednike". A čitav novinarski esnaf ćuti ili podržava "urednike" koji objavljuju sadržaje koje ni u Hitlerovoj Njemackoj nijeste mogli da čitate.

baja

@Marko A onda se drzava istrese na neku Mirnu. Otjetaju je sa posla i jos kazne. ove sa portala iz IN4S , Vijesti , zadrze po 15 minuta , popiju kafu , ispricanu se lijepo i - ajde kuci. A je li Srbija kaznila bilo koga za sve uzase koje su uputili Crnogorcima. od obicnog gradjanina da predsjednika drzave.

Opet ja

Institucije moraju reagovalo odmah i najoštrije, pronaći i kazniti dotičnog najstrože.Zlo se raširilo poput kuge, jer su se institucije ponašale disfunkcionalno.

Rale

Vuksane, ti si Hrvat ,ali poštuješ državu u kojoj živiš.Mi te upravo takvoga volimo i cijenimo.Nijesi sam .Sa tobom smo.Rale.

zordan

Medijska mafija i NVO mafija se stavila u zastitu svih onih koji lazima i dezinformacija potkopavaju Crnu Goru i njene institucije . Mnogi od tih tzv novinara rade za strane obavjestajne sluzbe . Nista lakse danas nego dobiti novinarsku legitimaciju .

Ratko

Ovakve fašisoidne kukavice i posrbice,nemoj ds te zabrinjavsju gospodine Vukssnoviću.

serdar

Zasto bi se cudili. Cetnistvo vec godinama ulazi u CG kroz otvorena vrata. "Litije" su gomila politickih zavjerenika. Pogledajte ko ih predvodi. Kosovski prvaci u mantijama kao devedesetih. Adrijan je simbolika nase dlobode Mira I dostojanstval.

Knez

Hvala Vam Adrijane. Ali vjerujete mi u C Gori najteze je danas biti Crnogorac. Crnogorci danas nazalost sapatom izgovaraju ko su u svojoj zemlji. Slomljene sofersajbne zbog zastave ili grba u kolima, samo su mali dio organizovanog terora.

Duško

HAPSITI , HAPSITI ......STOP ČETNICIMA!!!!!!!!!!!!!

Vojo S

Nadam se da je u pitanju tudji identitet. Ne mogu vjerovati da u Njegusima moze biti ovako fasistoidnih likova!

CG1

Gospodine Vuksanoviću,budite spokojni,Crnogorci i svi oni kojima je CG u srcu su uz VAS. Vučić,radović,dačić,mandić,pipun..,..i ostala srpska bagra ne zna za drugo sem fašizam.Ima i srba koji Vas podržavaju.ZA TO DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!!!

Rada

Svaki pošteni Crnogorac treba da se ponosi što ima Adrijana za sunarodnika, čovjeka koji zna ko je i poštuje Crnu Goru. Ne samo što je poštuje već radi za njen napredak.