12 °

max 21 ° / min 8 °

Subota

31.10.

21° / 8°

Nedjelja

01.11.

21° / 9°

Ponedjeljak

02.11.

20° / 8°

Utorak

03.11.

21° / 10°

Srijeda

04.11.

21° / 10°

Četvrtak

05.11.

22° / 11°

Petak

06.11.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Amfilohije Đukanoviću: On ne zna jer nije kršten

Autor: Jelena Grbović


Đoko Orlandić

Opet ovaj lupeta. Prvo, reće da ni jedan šef države nije osnivao Crkvu. A, A. Karađorđević 1922. kada je oteo autokefalnu CPC? Drugo, reće da je MCP osnovana prije 800 godina.Laže ko... Osnovao je, takođe, Karađorđević 1929, odnosno 1931. U tom aktu čak piše "prisajedinjuje se autokefalna CG crkva".

CG1

Šta oćeš pope,dali si ti kršten,kako te Bog više takvog trpi?Sve radiš,samo ne ono za šta se predstavljaš.Ostaćeš bez bogatstva,to tebe boli pope radoviću. Biće krštenja ali u Crnogorsku ne u srpsku crkvu! VJEČNA DA SI NAŠA CRNA GORO!!!!!!!

Vuk

Dobro je. Popravljas se Risto. Dakle bila je autokefalna i samostalna. Još samo da prelomiš i da je bila crnogorska i šetači sa ulica AJD RAZLAZ ????

Momčilo

Pa ljudi moji, kako ova osoba ( ne mogu reći vjernik, jer on to nije ) svjesno, namjerno, najprizemnije i najoholije zaobilazi istinu...i gleda te u oči. Ovo se teško nalazi...i šire u svijetu. Za rubriku vjerovali ili ne.

Sivac

Napreduje pop Risto, znači ipak je bila autokefalna. Stvarala državu? Neće biti, Ivan Crnojević je bio vladar Zete(države) i stvorio je mitropoliju 1485 godine, cetinjski manastir i katedru...

Lustica Tivat

Znaci do sad si lagao a sad ces malo istinu da nam kazes. Oces da nam se javno izvinis zbog toga pa ti mi kao vazda oprostimo i opet pocnemo da Sbujrmo, pa hriscanski je prastati ali ne moj pope i zaboravljati. Vuk dlaku mijenja ali cud nikad. Tebi je dzaba sto si krsten kad si krivo nasadjen.

saci

E da si pametan?? a da ne pametjjes, jer nemozes "ti" to, za to treba bit rodjen, i da priznas autokefalnu i se prdbavis na tu stranu, ka sto i hoces zasigurno.

Katunjanin

Vala ako je suditi po rijecima ,djelima i postupcima tvojim , taj ,krst hriscanski nije dopira do tvog bica iako si evo toliko decenija po najvisim crkvenim zdanjima . Bog sa nekim jeste ,sa nekim ,nece nikad biti ,pa sve da je fizicki za njega zavezan .

bodin

hahahha,sve mi se cini Risto da si nervozan. Crna Gora je uz Mila Djukanovica!

Mne

Pa ni ja ni moja Famelja nijesu krsteni..Pa zivimo vrhunski,70% Svicarca nijesu krsceni pa zive ok.A ti krscen pa si jrvavijeh ruka pope.