13 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Amfilohije: Vlast će pregovarati sa mnom, ne sa Patrijaršijom

Izvor: Tanjug

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Jelji

KAKO SA TOBOM?A KO SI TI DECHKO?DJE TI JE PECHAT? Treba tajo Patrijarh da ti da dozvolu da bi ti mogao da ista pregovaras, jer 1. Nemas nista u CG, 2. Nisi nikakvo pravno lice u CG, 3. Nije ti ni SPC dozvolila niti imas tu funkciju da ti ista pregovaras. Ti samo sluga BG patrijarha i nista vise!

andro

Amfi se koprca...sad oce pregovore.Napreduje! ali pregovora po njegovim zeljama ne moze biti.Pregovarati se moze samo o nacinu implementacije Zakona.A o tome koliko je mpc autonomna,najbolje on zna.

Podrumar

moze, ali da od sad, kao i do 1918 Mitropolita bira Crna Gora, a ne neko sa strane-na koji način? eto vam teme za razgovor

MM

@Jelji, Gdje je tebi postovanje decko, on je ovdje glavni decko, najuglednija licnost i covjek kome se najvise vjeruje i koga svi u CG osim malog broja zlonamjernika postuju i vole. Svoj je na svome i on ce sve da se pita

Šćepan

@MM Poštovanje je dvosmjeran ośećaj, ako neko želi dijalog. Pregovarati u nečije ime se može, samo ako ti pregovori mogu proizvesti pravni značaj! Možemo Vi i ja pregovarati godinama i poštovati se do neba, ali nemamo ingerencije.Tako i Amfilohije. Njegova Mitropolija je samo jedan mali dio Srpske crkve, čak ni pola Crne Gore.

Katunjanin

Sad se vidi ko je najveci lopov i uzurpator Crnogorske imovine u Crnoj Gori .Na koga se upisalo zemljiste vrijednosti nekoliko stotina miliona , a nije dao ni centa,zar to nije za reakciju tuzilastva .Lopov je lopov ,ako uzme opste ,tj .drzavno dobro ,ne vezano kakvo zvanje i polozaj ima. Sto se ovo trpi ?

Drago

@MM u pravo si,do jučer nikad nije bila Autokefalna,i ako Bog da šutra če bit više Crnogorska nego išta drugo,

Šćepan

Sjajno! Valjda konačno ovaj narod ukapira, da je Mitropolija , ni pola Crne Gore! Srpska crkva je tako i napravila eparhije, da je nemoguće upravljati cijelom teritorijim Crne Gore, osim iz Beograda! A to što se Amfilohije koprca, potpuno je beznačajno. Šetači, razmislite malo dok šetate!? Volimo te Crna Goro!

Misko

Hahahahaha....ma zabolje me kisobran oce li Amfi ili neko drugi biti iz okupatorske SPC,svaki otole misli isto prema CG,bitno da se povinuje i sprovodi novi zakon o vjeroispovjesti,eto toliko!