17 °

max 17 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

17° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Živa istina

Joković: Nije bilo priče o "narodnoj listi" koju bi podržala Crkva

Autor: Jelena Grbović

  • viber

Jovan

Rece Jokovic: "Crna Gora ovako podijeljena dalje neće moći.". Rjesenje je da preostalih 71% gradjana Crne Gore pristanu da ih vode 29% Srba u Crnoj Gori, da oni odlucuju, da oni posjeduku sve msnastire i da tako ne budemo vise podijeljeni.

gagi

@Jovan majko sveta zar ima ovakvih neznalica. tesko partiji koju ovakvi vode.on je galamdzija i notorna neznalica bruka as partiji koju vodi.

Crnogorac iz BG

G.Šukoviću kada je gost poceo da mlati da crnogorska nacija nije postojala za vreme kralja Nikole, trebalo je da mu kažete da se umesto izraza nacija koristila rec narod a etnicka pripadnost opisivala recju narodnost. Dakle crnogorski narod (nacija) i srpska narodnost(etnos) je bila politika Nikole

Katunjanin

Voditelju je pod hitno potrebna strucna pomoc,obolio od srbofobije... Muci se mnogo nesrecnik bez adekvatne terapije.Ako nece u Boograd koii toliko mrzi ,ljekari u Svajcarskoj imaju bogatu tradiciju u lijecenju ovakvih dusevnih oboljenja.Mrzna uvujek razara onoga koji mrzi a ne objekat mrznje.

Katunjanin

@Katunjanin Ti si katunjanin ka ona Pavicevic iz( crnogorske partije )Crnogorac , to jes izrod i posrbica ako si uopste i iz Crne gore ,a kamoli iz Katunske Nahije no i nick kradea ,ka sve drugo .

katunjanka1

kakvi su ovi "lideri" opozicije, majko sveta...bolje da si brao drva, nije druze politika za tebe.

Bulvaj

Elmer davež se topi u srpskim čitaj-četničkim kompleksima i češlja sunđerom????????

Šćepan

Darko! Kad si mogao zgaziti one bajne “istoričare”, trebao si i ovu neznalicu koja svojom bukom pokušava sakriti neznavenost. Ovoga je Jonica preveslala, a kamo li neko obrazovaniji. Volimo te Crna Goro!

Boro

@Šćepan Kako misliš mogao, moj Šćepane. Zar nije? Zar ti je malo ono sinosnje razmontiravanje. Jedino jos da mu je dusu uzeo.

Šćepan

@Boro Nažalost, ne kapiraju svi tako lako. Da kapiraju, ne bi se molili za nestanak sopstvenog korjena, za jaram koji im se sprema iz Beograda. Ne mogu da ih osuđujem, jednostavno “ne mogu dobacit’”. Moraš im ogoliti do kraja ili ih naćerati, kao đetetu kad daješ sirup...ono plače, a ne zna da je to za njegovo dobro. Ovaj je napravio milione u ovoj za srbe “obespravljenoj” Crnoj Gori. Kao i Daka - njihov svetitelj... Volimo te Crna Goro!

Katunjaninm

Ovakvi nebi mogli ni naj manju mjesnu z. da vode ,a tek sto reci za one koji za njim idu ?

Suzana

Najbolje smo culi od njega da Crnogorska svetinja je manastir Ivana Crnojevica, a Crnogorci nastaju 1945. Bilo bi dobro da nam kaze dje bismo barem ovih nekoliko vjekova, kako vaskrsnusmo, jer mi nijesmo nebeski narod, to ostavljamo Srbima.