7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Krokodilske suze oca Gojka

Autor: Antena M

  • viber

Ja

Bravo! Odličan tekst! Samo se bojim da će uskoro dogovor sa SPC pa će se doć dotle da nijesu džabe krečili. Stra me. DPS je to! Valja nam dobro oči otvorene držat. Da su šćeli i do sad su mogli na rep im stat! Znamo to svi

Zoki

Pop Gojko valjda, imamo jednog oca rođenog, a otac Gojko je otac svojoj đeci.!

Atanasije

Radomane, čestitam! Argumentovano i dostojanstveno napisano! Održao si čas ne samo popovima-četnicima no i razotkrio rušiteljski naum DF-litija. Nadam se da će tvoja analiza ohrabriti mudrace iz CANU i s Filozofskog fakulteta da progovore jer je davno primijećeno da se kukavički drže.

bosiljka

Žargonski rečeno, razbio si tata Gojka! On čitav svoj pastirski život prilagođava stadu i tako se i ponaša. Upravlja sujevjernim, primitivnim ljudima koji više vjeruju ocu Gojku nego svojim očima. Jedno je sigurno, u Boga ne vjeruju!

Jocko

Izvanredno.Najvjernije je Cetinjane opisala Supruga Danila Kisa...Eto,strankinja je vise osjecala Taj narod nego rodjeni bokelj..

Lex

Radomanov stil pisanja sve više podsjeća na Nikolaidisov. Odličan tekst, svaka čast! Treba nam više ovakvih ljudi

suad f

izmisljotine, kao vid pisanja, zanimljivo. A ne vidis kortupciju, oteti i spaljenu zemlju. Ne vidis da nam djeca odlaze... jadno, saradnice, jadno ... Sto bi Mrozek rekao: 'Popeo si se na jedan malini brijeg misljenja, i toliko si se zadihao ...' Zivio, saradnice :)

Stari Crnogorac

Oce Gojko nebeski i ljudski rode, tebe vole ljubotinjske kuce stare!

aga

Dobar tekst. Dozvolite da dodam: Gospodin pop je na zadatku. On zeli Crnogorce da ućera u otete manastire da ih posrbi a manastire legalizuje. Onaj ko proizvodi najekstremnije Srbe ne može biti Crnogorac.

Rado

Izvanredno Aco... ove glagoljive popove jedino može ućutkati ovakvi komentari. Istina i činjenice.

milos

U tekstu je izostavljen video link preporucen za jednu recenicu sto postoju u verziji teskta kad se tekst otvori preko nekog od internet pretrazivaca

Fahro

Odlican teks koji po ko zna koji put baca u smece sve lazi ovih krivotvora istorije.Cemu tolika laz, prepisivanje istorije, gazenja po nasim precima, grobovima? Mnogi su odje krv prolili za ovo malo grude da bi je na poklon dali ovim mantijasima i kvazi popovima. Od kraja 80-ih oni nemaju ama nikakvih veza sa vjerom, bozjim i duhovnim mirom, prijateljskim savjetom, zajednickim zivotom. Uzasno!!Dobrica Cosic vas je najbolje opisao sta sigurno nije za pohvalu.

Jocko

@Stari Crnogorac, nastavite da GA volite no, bojim se, to vas nece ni na kakvo dobro izvesti...

Fahro

I jos ovo da dodam: islamske vjeroispovijesti sam. Ali su mi preci prije nekoliko generacija pravoslavci bili. Imali su, odn. imaju i dan danas svoju crkvu. I sta sad treba da kazem? Da sam iz Arabije ili Turske dosao?Da CG postoji tek od 45e, da su svi ostali komunisticka kopilad a pravoslavlje izmisljena vjera? Ne!! Ja svoje CG porijeklo nemogu pogazit, neda mi ponos i obraz, neda mi porijeklo!!