11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Đukanović: Plašim se da nacionalistički krugovi zloupotrebljavaju SPC

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

Strah

Gospodine predsjedniče, sve ste lijepo kazali, ali ne svakog dana, već svakog časa stižu jezive objave pojedinaca i grupa koji ne mogu iščekati krv.Ja se bojim za svoju djecu, unuke...Molim Vas učinite sve što možete i morate.Ako počne, kraj se zna.Nadam se da nije kasno, nemojte nas koji volimo i Crnu Goru i Vas izdati...

srpska crkva

Srpska crkva je nosilac velikosrpskog nacionalizma u CG. Ona postojano stoji na zadatku razgradnje nacionalnog bića Crnogoraca i otimanja njihove svijetle prošlosti.

Bo????????Me

Samo nek su zdravo. Brzo ce u zaborav.

realnost

@Strah, Ne treba se bojati, ako je suđeno, desiće se. Previše smo jaki da se ne možemo odbraniti i sačuvati državu od izdajica i podanika Srbije i Rusije. Imamo štit spolja, informacije iznutra, dovoljno vojske i policije kao i naroda da se sve moze drzati pod kontrolom. Ko laje ne ujeda, neka laju.

Nk

@Strah, Onda ga moli da povuce zakon. Jesi li razmisljao(la) slucajno o tome? Ili su po vama vazda neprijatelji Srbi i Crnogorci koji idu u SPC?? Mir je svima u interesu.

Nikola

@Nk Ili da ti pročitaš zakon? I da prestaneš da izigravas junačinu računajući da ti iza leđa stoji Srbija. Kukavice izdajnička. Da nijesi bijednik posao bi do Prizrena, umjesto sto mu pjevas sa bezbjedne udaljenosti. Pih Mordor!

Strah

@Nk ,kad osjetim potrebu Bogu se obratim sa bilo kog mjesta, bitno da je iz srca.Posrednik mi nije potreban.

Konstantin

@Nk, da da te u miru neko siluje i ispira mozak kao SPC zadnjih 100 god? Ne moze. Sve ce se zavrsit. Zadnja igra SPC leptira, izmisljene ideologije i svetaca, syo je trebalo uradit 2006. sada ce biti teze ali nema odustajanja, ko je slab nije ni Crnogorac, ili neka kupi maramice i place.

Veliki docek !

Masovni docek presedniku milu u beranama masa naroda, zasto nijeste prikazali ,nije ga docekalo jedino njegovo obezbedjenje narod ludacki pamti dobro sve.

Zapadni Balkan

Srpsko rukovodstvo iz devedestih je i dalje na vlasti u Srbiji. Budući da su u ime velikosrpske ideje zaratili sa svima, a sada im ostali samo Rusija i Republika Srpska, a nisu iz toga izvukli nikakvu pouku, onda MORA g. Djukanović da ih opominje da prestanu sa mešanjem via SPC u poslove drugih.

3 Covjeka za docek

Samo tri covjeka su docekali mila u Beranama ako tako nije govore kamare sto nece RTCG da od bruke prikazu jer nemaju sta.

Misko

Da bi zaustavili haos od strane SPC popova pod hitno sve popove SPC koji nisu gradjani ove drzave uskratiti im boravak zbog njihovog neprijateljskog djelovanja u zemlji Crnoj Gori,dosta je bilo zla,od njih se mora poceti jer su remetilacki faktor i u sluzbi drugih drzava,sto prije to bolje za sve!

KK

Imali ste punih 13 godina da dovedete u red mnoge stvari pa i ovu. Ali dok ste se vi gramzivo bavili zgrtanjem novca, položaja i sinekura oni su ćutali i marljivo radili na ovome čemu sad svjedocimo. Imali ste dovoljno vremena da sve ovo predvidite i sprečite ali vam je licno bogastvo i položaji bil

Lado

Berane, grad u kojem Crnogorci i svi lojalni Crnoj Gori žive u strahu. Četnici se time ponose, a država ne reaguje...

gagi

samo se istinom i istorijom C.G. moze nositi protiv lazi koja se cuje od popova koji su jako uporni i svojim lazima. nastojte da svi mi imamo ista prava i obavazu da cuvamo nadu lijepi CRNU GORU. DA JE VJECNA CRNA GORA.