14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

"Građanske" litije ili politički ultimatum

Autor: Antena M

  • viber

Tunder

Jos jedan briljantan tekst Aleksandra Radomana. Sjajno je sto se sve crnogorsko, hrabro i pametno, okupilo oko Antene M.

Nino

Slazem se i oko ocjene teksta i oko konststacije za Antenu M. Ovaj portal je utočište za Crnogorce i zdravu pamet.

Mikan

Antena M jeste crnogorska tvrđava. Ne daj boze da je nema u ovom ludilu. Ne daj boze da se prodala i postala sluzince cetnicko, kao ono smeće sto stampa nekadasnji Crnogorac Misko Perovic.

danilo s.

Nema nikakve sumnje da su ovo političke procesije, a ne crkvene (litanije) - i po formi i po sadržini. No, ono što je važno reći - nije popovima cilj da sruše vladu (to im je samo dobar izgovor da privuku sve nezadovoljne gradjane) već da sruše državu CG i da izbršu Crnogorce. I sve crnogorsko.

Bosiljka

Nažalost, pokazali su da svojim prljavim pričama i parama imaju veliki uticaj, a Vlada, DPS i mnogi drugi -ćute! Ćute i čekaju na koju če stranu.Nas koji znamo na koju smo stranu niko ne pita! Bravo za text!

Onda su došli popovi, topovi pa lopovi

Bravo, Aleksandre. Treba pisati što više ovakvih tekstova ne bi li se otvorile oči zavedenom stadu, da vide da se ne bore za svetinje nego za politički uticaj i budžet spc-a.

štrumf

Bravo za Aleksandra! Cestitam na hrabrosti jer treba imati petlje istupiti ovako javno i ukazati na anomalije crnogorskoga drustva koje su itekako dosle do izrazaja. Duhovnost se kosi s ovim fasistickim prosesijama tako da je cilj i namjera ovoga ludila koje nas je snaslo vrlo jasna.

Đoko Orlandić

Odakle izvire ovoliko kvinslinga? Jedini zajednički imenitelj im je manjak vijuga. Tako lako vrb i angažuju.

Finger

Po ozbiljnim procjenama, u PG nikad nije bilo više od 7-8000 i to svi "igrači" dobro znaju.Ako taj broj pomnožimo sa 3 dobijemo i ostale kumulativno u CG.Dalje ako neko misli da može sa 20K ljudi na ulici preuzeti vlast grdno se vara...i ovo je poznato svim "igračima"...ne isključujem weekend litija

CG1

Zar je moguće, da ima i takvih koji ne razumiju zakon,ne, nema takvih, zakon im je izgovor za rušenje CG. spc,df,i ostale prosrpske partije,nevladine organizacije na čelu sa čalovićkom i njenim suprugom,ndv,Tv vijesti i ostali plaćenici,kao i vlast srbije i dio njihove opozicije,najveći su neprijat