15 °

max 15 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

LITIJSKA BUKA I INSTITUCIONALNI MUK

Autor: Antena M

  • viber

Fahro

Sta dodati sem ono sto evo nekoliko nedelja trubimo: nije li to cudno i porazavajuce za Crnogorsku akademsku elitu da se akademski glas vise cuje van CG nego u njoj? A za ostale profitere i lesinare tipa nevladinih organizacija me uopste ne cudi. Nije lako biti kraj probavnog sistema.

Vojvodina

Veliko poštovanje za gospodina Adnana, dokazao je pre svega da nije teško biti čovek i stati uz pravdu i svoju domovinu. Naravno i pozvati ljude koje vrše određene funkcije i predstavljaju određene institucije da su dužni da ne ćute.

Јоцо

Ти си, дакле, већ одлучио коме по закону припада вјерска имовина - држави, и зато, по теби, нема мјеста даљој расправи.

Katunjanin

@Јоцо Kad bi danas mogli kojim slucajem da vide i procitaju tvoje stavove ;Sveti Petar ,Njegos ,Knjaz Danilo ,Kralj Nikola i ostali znameniti i zasluzni Crnogorci .Zakljucili bi nedvojbeno da si ti direktni potomak , recimo ,Mahmut Pase Busatlije i slicnih Crnogorskih ,prijatelja . A gospodin Cirgic ,od naznamenitije loze iz Crnogorske istorije .

Ćute, ćute umišljeni, zamišljeni

"Buji paji grijehu moj mali" uspavanka za dijete rođeno van braka,tako doživljavaju sujetni intelektualci našu državu slobodnu, suverenu i građansku.Sve crnogorsko im je strano osim budzeta za njihova nedjela. Sujetni pravnici koji nijesu pitani oko zakona a i da su pitani nikad ga donijeli ne bi.

Jocko

Izvanredno, Sto je I za ocekivati...jedina svijetla tacka na tmurnom crnogorskom nebu-ICJK

Misko

Da tacno je gore navedeno da crnogorski intlektualci se ne cuju,ali i vlast se tako ponasa u stalnom povlacenju tako da nikome nije do iskakanja iz kolosijeka.Onog momenta kada "vlast" aktivnije ukaze da Srbija i njeno rukovodstvo otvoreno radi na destabiliziranje Crne Gore ka 2008 god i intelektualci ce se pokrenuti iz zimskog sna!

mijo popovic

Na muci se poznaju junaci. Ovo je, spolja i iznutra, najmasivniji napad na CG od 1988. Ko sad cuti, iz ovih ili onih razloga, daje za pravo Amfilohiju, Vijestima, Mandicu, Vucicu, Dverima. Prijeti nova velikosrlska okupacija. Zato su ovakvi tekstovi neobicno vazni

mne12

najveci napad sila van cg proruskih i prosrpskih u poalednjih 20 god....i to sve pod vodjstvom crkvenih vladara spc

bosiljka

Ovo je stav slobodnog intelektualca koji nema rezervnu domovinu i svojim znanjem i djelima to iznova potvrđuje. No sve će se ovo zvat juče, a smrad od ovih institucija će se teško izvjetrit i to je jedino što će ostati od njih za budućnost! Bravo Adnane!

Katunjanin

Danasnji CG intelektualci su u najvecem broju to samo kad je u pitanju borba za polozaj i materijalnna dobra .Cast onima koje svi znamo i vidimo njihov ne mjerljiv doprinos CG u ova opasna i turbulentna vremena (poput ; Cirgica ,Jovanovica ,Popovica ,Sosica ,Sukovica i njima sl.)

Katunjanin

Takodje mnogi "intelektualci"ne zele da se zamjere i rizikuju polozaj i privilegije .Cekaju da se zavrsi pa da se prikljuce (naravno pobjedniku,kao gospoda )i zauzmu vazna mjesta i privilegije .Prljav ,opasan ,odgovoran i patriotski posao neka obavljaju drugi ,koji su to , (u uglavnom u vecini ) uvijek i radili .

Katunjanin

Neku vece na tv jedan poznati , istoricar , objasni , (a i zna , vidi se to mu je struka ) kako je ispravno i kako bi trebalo .Medjutim rece ne voli da se zamijera drugima (kada se radi o sporednoj stvari a ne o drzavi ) i voditeljka mu prosto cupa da iznese misljenje ( iako nedvojbeno cinjenicno tacno i ispravno ) .

O LIMA

Svaka cast na ovom tekstu. Zaista nevjerovatno da, u ovom trenutku, kada je drzava napadnuta cuti vecina onih koji imaju ogromne privilegije. Cute i mnogi clanovi Vlade i direktori i lokalni funkcioneri. No, mozda je bolje i da cute nego da pricaju kao jedan visoki funkcioner DPS na sjeveru, koji sve najgore rece o mitropolitu Mihailu i CPC. Ali ne znaju ti mali ljudi, CRNA GORA JE VJECNA!!!