16 °

max 16 ° / min 6 °

Petak

19.04.

16° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 5°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Litije, Amfilohije, nadoknade i veze sa Bosnom i Hercegovinom

Izvor: Startbih.ba

Autor: AntenaM

  • viber

CG1

Svaka Vam čast gospodine Imamoviću, raduje kad se vidi da ima još takvih ljuđi, koji misle svojom glavom,a, što se tiče šetača, njih vodi mržnja prema svojoj Državi,sa pridruženim šetačima iz RS-a i srbije.Ove šetnje nemaju veze ni sa vjerom ni zakonom. DA JE VJEČNA NAŠA CRNA GORA !!!!!

ND123

Ne trebaju nam analize i pametovanja ni gore navedenog pisca ni Dodika ni Vučića. Neka po Bosni i Srbiji prosipaju pamet.

Montenegrin

Zadnje sto su ucinjeli,krstionicu kod Tivta sto su napravili,Markovic im je rekao da ne mogu vise tako! Nijesu vjerovali!!! E pa sad ce pocet vjerovat i u Boga i u Drzavu Crnu Goru!!! A ne moraju je voljet,alli drzava ce im odoljet!!

Nikola

Naravno da nikada nisam niti ću bio bot,,,,,,No nekidan sam bio skeptik kada sam komentarisao Nikoladisev članak sumnjajući da u rgionu ima još jedan ovakav, Gospodin Imamović me zadivio umnim razmišljanjem, racionalnim prilaženjem stvarima i poštenim zaključcima ,pa za pametnog dosta.

Maragun

Glas razuma dobro dođe, pa ma otkud god dolazio. Emir je izgleda dobro upoznat o prilikama u Crnoj Gori i regionu.

Crnogorski Pečat

@CG1, neka bude vjecna nasa Crna Gora, i neka bude vjecna Bosna i Hercegovina, drzava koja je takodje propatila i koja i danas pati jer i nju nagriza pogubni sindrom velikosrpstva i jos poneki sindrom. Hvala Imamovicu, treba se boriti udruzenim snagama sto jace.