10 °

max 15 ° / min 8 °

Petak

26.04.

15° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Od mitropolita anatema, od države zatvor, pa da vidimo ko će da zapali zastavu

Autor: Jelena Ćetković

  • viber

Katunjanin

Sve receno po ko zna koji put .No ,bojim se necete ih prekoriti ni popove ni sudstvo ni domace ni uvozne izdajnike i neprijatelje .Jer za to im fali i ljubavi i svijesti i znanja i bogobajaznosti i postenja i casti .

Balsaaaa

Samoorganizovacemo se Darko, vrijeme je...

Šćepan

Bravo Darko! Ako je neko i imao dilemu ili gajio nadu da nas baš ne bi poskidali za 5 dana, da im može biti, nas 6,3% to znamo i ośećamo od prvog dana. Prblem su oni koji su kod nas preselili zadnjicu, a glava im još tajno sanja srpske snove. Znam da nije vrijeme za čistku, ali ako ih ovoga puta “ne popišemo” i kasnije ne odstranimo, ne treba da postojimo! Volimo te Crna Goro!

Andjela

Trebalo je djavolu na rep stati na vrijeme! Reagovati od postavljanja one skalamerije na Rumiju na sva,,kicenja,, po Crnoj Gori Ristovih ,,monumenata,, mnogo mu se dozvoli a pop granica nema!

Rajan

"ozračeni ideologijom koja uzima dušu i okreće ih, tako isisane, protiv bližnjih svojih i rođene države" - najbolji opis sablasnih kolona litijaša! Kapa dolje, Darko!

Đoko Orlandić

Glavni organizatori ovog rušenja CG su priučeni nastavnik - Katunjanin i OKG iz "Vijesti", Željko i ovaj još gori koji ga je naslijedio- Kosović. Za "sve" pare GRU.

Baba

Darko, pametnome dosta! Ostalima, nikad ni obraza ni pameti. A mi, Crnogorci, dok mognemo još vjerovati da će se zakoni naše Države primjenjivati na sve gradjane (uh!), a onda bogami da branimo ono što su naši stekli, a mi čuvamo i poštujemo. I kao u kuću, da ne može svako biti gost.

ja

ne rade državni organi svoj posao, od Rumije, od krstionice, od Miga, od Limenke, od fašizma pravoslavnog po CG, i tako redom! i niko ne odgovara za nerad!

Građanska zemlja se brani zakonima

Da se zna "vaše pravo se završava tamo đe moje počinje". Dakle da li je neko čuo u razgovoru premijera i spc da im se ograniči protestvovanje pa iako ga zovu litija na plato ispred hrama, ako može poltičke proteste ograničiti na plato ispred skupštine, može i ovo, za početak! I svima po zakonu!

Јоцо

@Baba, Немојте да се залећемо једни на друге. Нас хапсе, а вас нико не дира. Да се не свађамо.

Ivo

Scenarij je isti ko u HR i BIH 90-ih. Svetosavsko ludilo,nacionalističko pijanstvo,ko pijanac u zadimljenoj kafani sa poskočicama obnažene pevaljke sa pjesmama o Vidovdanu,uz rakiju i maglu o stvarnosti,mitovima,uz šljivovicu i junačenje.. tada su bili mitinzi,sada litije,fale još barikade..

Milun

Nažalost,Crna Gora je poluge nevidljive snage (mediji) dalo velikosrpskih krugovima,i sada je izbor gledati happy tv,vijesti,pink,rts,slušati radio svetigora ili čitati in4s.. nejako crnogorstvo teško će izaći na kraj bez čvrstih koraka kojim bi se zabranila distribucija neprijateljskih medija

Baba

@Јоцо, vidim da tepaš sebi, pa bih rekla da si zelen još. Srećo moja da ja vama činim ono što vi meni i mene bi hapsili. I bolje da vas hapsi taj koji radi svoj posao no da mi jedni druge hapsimo. Bojim se, ako bi se prebrojavali da bi vi crkle litijumske baterije u te digitrone.

VLADIMIR

Evo je u 'rvackoj državni odvjetnik,tužilac priznao da je član masonske lože.Prst na čelo da se shvati nedjelovanje istih institucija u Crnoj Gori..od Malte do Hilandara..