14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Linčovanje istine

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • viber

Hnovi

Nedostaju prave riječi, mnogo je pitanja, kao prvo zašto to prije nije objavljeno, muka mi je.Tješi me to samo da mržnja , ipak, najčešće sama popije najveći dio svoga otrova.

Istina boli

Hvala autorkama sto su dicne gradjanke Crne Gore! Ovaj ruski rulet sto risto izvodi ove 3 decenije da se mi śećamo, dako mu ovaj put ruka zaglavi u obaraču! Autorke neka nastave da javno rasčinjuju rista, nema druge! "..ne , nijesu same ostalee.." CUFEJ Da je vječna Crna Gora!

Andjela

Sve pohvale za Javni servis, mnogo nas je znalo i bili ocevidci svih ovih zbivanja ali trebalo je osvjeziti pamcenje pojedincima I ovim mladjim otvorila oci i pokazati pravo lice Rista Radovica! Sve cestitke i za gospodina Radovana Radonjica!

Baba

Autori emisije i svi oni koji govore istinu i vole svoju Državu su najveći neprijatelji "čuvara svetinja". Bogami su se ovima što džaba kreče, nešto strašno živci pomiješali. A ovakve i slične priloge treba redovno vrćeti da znaju da ništa nijesmo zaboravili. Ni kako se brani VJEČNA CRNA GORA!

SerdarŠćepan

Bravo za Draška naše zlatno pero, vazda gađa posred mete! Bravo za RTCG za sjajnu emisiju, za prikaz čovjeka koji sebe predstavlja naslednikom Svetog Trona Cetinjskoga, ovovremenoga "moračkog tajnovica", velikog, blaženog hrišćanskog pastira. Ovo treba nastaviti u vidu serijala, i još prevesti na.

Milana

Ne znam sta je mracnije, Amfilohije sa svojim srednjovjekovnim konceptom mrznje, partije koje su iskoristile priliku da mu pokazu lojalnost ili nekoliko novinara i clanova Savjeta Javnog servisa koji smatraju da onaj dokumentarac nije vjerodostojan prikaz toga "duhovnika"? Pa koga mi to držimo u toj medijskoj kući? Novinare i članove Savjeta koji podržavaju čovjeka koji pljuje po CG i Crnogorcima i opravdava genocid u Srebrenici! To je kadar TVCG! Propast!

SerdarŠćepan

... Ovakve emisije treba nastaviti, i to sve dokumentovano, dakle napraviti jedan divni serijal, o " Božjoj ljubavi Moračkog tajnovica". Ovo treba prevesti i na engleski da čitava Vaseljena može da vidi kakvi su moderni Hrišćanski pastiri SPC!

CG1

Svaka čast RTCG,na ovom filmu Radović nije ni blizu onome kakav je sada,sada se pravi da je jagnjić,kako bi privukao i CRNOGORCE da se pridruže njegovim šetačima,kako bi nas posrbio, no,viđosmo da mu je uže tanano.Zbogom risto,Ne damo ti Našu CRNU GORU! DA JE VJEČNA CRNA GORA !!!!!

Mrki

Poštovani Crnogorci. Oćemo li da nas stroaju u geta kao Jevreje 1939, da pognute glave idemo zemljom pradjedovskom. Da gledamo ove neznavene “litijaše” koji”brane svetinje”, svetinje od mercedes i bmw džipova koje voze vladike i popovi, svetinje od gradjevinskih poduhvata SPC. Koliko popova i drugih službenika plaćaju doprinose i poreze na plate, ili zahvataju iz vreća para pa koliko ko uvati. DOSTA JE VIŠE, ne morate da vokite zastavu i državu ali je MORATE poštovati.

H.Novi-MNE

Hvala Draško. Molim reprizirati film i prevesti na Engkeski obavezno, te nastavit serijal!

Prijatelj CG

Da bi mogli slušati neku radio stanicu , morate se sintonizovati na tu frekvenciju. Oni koji to neće , neće je ni slušati. Nema razumne riječi koja će doprijeti do njihovih ušiju i srca.. Slažem se da treba objavljivati istinu. I onu iz 90' posebno jer sve jako podsjeća na njih.Stravično slično !

Rile, Rile autofekalna je li?

Bravo! I za tekst i za novinarke koje su posložile Rilove kletve a ne govor mržnje haha. Ali nažalost Rile nije sam, nijedan pop nije rekao da bogohuli ili da osuđuju ijednu njegovu riječ dakle imamo problem i poslije Rista Risto, moramo ovo do kraja isćerati na ćistac. Pop u crkvu politika u Skupši

Šćepan

Bravo Profesore! Đe nestadoše oni “branioci struke” što se bore za prava in4s i ostalih huškača zla!? Đe su nezavisne Vesti!? Dočekali smo da nam Andrija, Medo i presmješni Joković iz SNPa postavljaju pitanja iz novinarstva, bez ijednog argumenta! Dvije najbolje novinarke RTCG, koje su za ponos! Tanja, hvala ti za priče iz Argentine! Za sve što si uradila do sad! Volimo te Crna Goro!

Hrabe Crnogorke

Eno sefica srpskih sestara okacila kao profilnu sliku svog fejzbuka Amfilohija i Joanikija. Kakvo olicenje gadosti i bescasca. Podrska za divne dame autorke emisije.

Crnogorac

Sve pohvale za emisiju i takve emisije treba cesce emitovati da vide ljudi ko je risto sotona i zasto je on sotona