17 °

max 17 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

17° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ekonomija

Poreska pokrenula kontrolu: Dug MCP višemilionski, moguća prinudna naplata

Autor: Gordana Đuračić

  • viber

Realista

Ajde konacno, kazu da ima oko 700 popova koji su stalno u CG a ko je njih pijavio, niko nikad. Mi placamo vas da radite svoj posao, dosta im se prastalo ali sad kad zele da uniste Crnu Goru ne teeba im ni cent oprostit. Naplatiti i bespravno i ekskluzivno koriscenje nasih hramova i crkvava od 1920!

Milica

Dakle konacno drzava krece da radi ono za sto je placamo. Drago mi je da cujem da ste krenuli ali molim vas bez oprastanja dugova nego sve po zakonu i retroaktivno i svaku njihovu firmu pregledat detaljno svasta cete naci sigurna sam.

Arhitekta

NE zaboravite da im ispostavite racun za devastaciju crnogorskih hramova i crkava. Neko ko je devastirao mora danas da plati vracanje tih objekata u polozaj prije devastacije! NAravno i kaznu za to sto su devastirali bez odobrenja nadleznih sluzbi kao i za sve bespravno izgradjene objeke!

Berane

Sta ste radili do sad? Krivicne prijave protiv odgovornih, i blokirajte odmah sve racune SPC.

Andjela

Poreska pokrenula..... volim ovu moju domovinu mnogo ali vas pitam sto radili svih godina! Stan od 80 kvadrata ako na vrijeme ne uplatimo porez imam osjecaj da bismo imali probleme! Zato se sve ovo i cini 50 miliona € samo od Ostroga!

Ja

To ! po džepu će ih otrijezniti malo.

MNE

Sve one koji su im nezakonito upisali imovinu na njihova imena treba ispitati i ako se utvrdi da je izvršeno krivično djelo zajedno sa popovima najstrožije kazniti .Državni organi moraju biti odlučni za dobro ove države .

Šćepan

Neka neko objasni kako pravni subjekt, koji nije registrovan u Crnoj Gori, uopšte ima PIB i PDV broj poreskog sistema!?!? Kao što treba viđeti ko je upisivao crkve u katastar, tako treba ispitati ko im je omogućio rad bez registracije!!! Volimo te Crna Goro!

U gard!!!

@Šćepan, Dobra pitanja gospodine. No, sad je osnovno da se drzava odbrani od ove kimere koja je porasla i pocela da je guta. U odbranuCrne Gore !!!

Šćepan

@U gard!!! Tako je! Isto treba malo streknuti ove miševe, koji su se posakrivali po državnim kancelarijama i sa brojanicama na rukama čekaju ishod... Njima je samo zadnjica, koju neprestano pune, kod nas. Glava im je i sad i prije sa “nebeskim narodom”! Volimo te Crna Goro!

Himera

Slika postaje sve jasnija. Mitolosko stvorenje , Himera je porasla do mjere da je pocela gutati drzavu u kojoj stanuje. Dosao je momenat koji sam najavljivao u proslosti. Ili ce suverena, evropska Crna Gora opstati , ili ce se pomenuto mitolosko stvorenje vratiti u formu obicne crkve pod pravnim sis

NNovi

Ajde sa srecom da ste krenuli! Sve po zakonu i odlucno! Sada ako ne prihvate registraciju i temeljni ugovor jasno je da slijedi radikalizacija litija!

Mne07

Sa tim parama je ta sekta finansirala ratove sirom ex Ju. Samo naplacujte nego sto!

Jasno sve

za 30 godina smo stvarno napredovali. zamislite 600.000 ljudi (jedan manji grad na zapadu ili istoku sve jedno )na ovolikom prostoru i ovakvom bogatstvu ne može da živi život dostojan čovjeka. stvarno je čudo napravio

Misko

History of the world,for invaiders and occupiers no mercy!