13 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

U Beogradu osnovano Crnogorsko vijeće, Perović predsjednik

Izvor: Mina

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Gagi

Zanimljivo je da je na ovoj fotografiji nekoliko aktivnih članova organa Nacionalnog savjeta crnogorske manjine u Srbiji koji se istakao skandaloznim napadima na Crnu Goru i njenu vlast. Nijedan od njih nije istupio iz njega niti se makar javno ogradio od takvih aktivnosti Savjeta. I sad sa takvima se pravi kao nekakvo novo udruženje koje će da afirmiše crnogorsku zajednicu.

Konacno

Ovo je odgovor na tzv Save crnogorske nacionalne manjine koji je osnovan od Vlade Srbije, a vode ga dva svetosavca Simovic iz Vrbasa i malovic iz Panceva. Taj savet dobija novac od drzave Srbije po zakonu , ali zauzvrat vode anticrnogorsku politiku. Pogledajte samo facebook lidera ovog Saveta.

Sivac

Konačno nešto što obećava i daje nam nadu, nama etničkim Crnogorcima u Srbiji. Na prošlom popisu 2011 nas je bilo 38000, ovom brutalnom kampanjom u cilju asimilacije preti nam nestanak. Hvala svim koji su zaslužni za osnivanje ovog projekta posebno profesoru Peroviću.

Terazijski Crnogorac

A zašto gospodin Perović ne priča na svom maternjem jeziku?Ja živim dugo u Srbiji i nijesam promijenio svoj govor ni dijalekt,a samim tim ni to što sam i odakle sam!

Lustica

Ajde hvala Bogu, velika podrska iz Boke! Samo tako i samo za Crnu Goru i za Crnogorce i nadam se da ce država Crna Gora puno da pomogne!

Stari Grad - mne

Ovo je za dubinsku analizu. Vijeće pod istim nazivom su osnovali isti ljudi 2011 godine u beogradskom Mažestiku. Isti je i predsjednik! Nikada ga nijesu rwegistrovali i nijesu održali za 9 godina ni jednu sjednicu. Zašto zvanična Pg ovo radi?