9 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

"Mene bole ona usta koja su, na tvoje 'seme im se zatrlo', te noći rekla: Amin"

Izvor: Antena M/CdM

Autor: Milena Aprcović

  • viber

Baranka

Bravo Nikola, svaka cast!! Pa nek se postide ako obraza imaju (u sta iskreno sumnjam) i pop i svi sto rekose na kraju kletve Amin! Sramno i zalosno, ali sve je to ocekivano s’obzirom od koga je!

SerdarŠćepan

Stari Crnogorci bi rekli "Crni pope pamet ti pocrnjela" kao što oće brzijeh dana. Da imaš 2 grama mozga ko što nemaš, nebi ništa progovara! Mrčno li je stado kojemu su takvi pastiri. Za takve se kaže kod nas "pogan ljudska bez lijeka". Stidi se ljudska pogani, nesoju, rđo, ništavilo, ološu, bagro...

Ima li države

Ovaj javno prijeti ima li države. Znaš li što pričaš pope idi u Srbiju pa tamo zatiri seme.

Brano

DA LI JE OVOJ LITIJI PRISUSTVOVAO ONAJ OFICIR, PREDSJEDNIK SINDIKATA VOJSKE CRNE GORE I APLAUDIRAO!!!!!

Brano

Amin zstirsnju sjemena Crnogoraca je svojim prisustvom rekao i onaj OFICIR vojske Crne Gore i predsjednik sindikata vojske, koga ja placam placajuci porez ovoj drzavi!

Irishman

Ako nasa drzava ne kazni ovog kvazi popa zbog govora mrznje kakav je smisao naseg postojanja?? Ovo vise je prevrsilo svaku mjeru,svaki dan sve gore,treba li da cekamo da nas javno spaljuju!!??

mr

Do kada će ovakvi idioti, bez problema, prelaziti našu granicu... Dosta je bilo... Ovakvih ima i ovđe, sasvim dovoljno !!!

Radosav

Sto je ovo kukala nam majka,drzava ovakve pusta preko granice.Zabranjuj drzavo jesi li ovoliko nemocna da pustas ovakve da ti dodju i da pljuju i tebe i nas Crnogorce. A oficiri nase vojske ovo podrzavaju. Je li ovo neka izdaja sto je ovo? Ima li nas dje Crnogorci ima li te idje drzavo?????????????

Rale

đuparosu nemao se ti cim kleti ostavi crnogorce na miru sve sto ste branili vi ste izgubili

Rak

A muka mi je vise od ovih u mantijama.Nikola sve si u pravu,samo treba jos jedno dodati...Gdje god su ovi kleli druge danas nas Srba nema.Kuku nam dovjeka,za Krajinom,za Kosovom,Bosnom....A ovi u mantijama ce naci sebe u nekim drugim stedinama i zanatima.Kuku i lele...

Bodin

Pope ja nisam svesteno lice pa mogu da kunem. Pope da Bog da da ti se desi i tebi i svim onima koji su rekli amin sve ono što si poručio Crnogorcima.

CG1

Sramno da sramnije ne može biti,ovakve treba odmah hapsiti,ili im zabraniti ulazak u CG.Šta se dozvoljava srbskim popovima,sve što je rekao za nas ostale građane,sem šetača,te kletve pogodile njega i njegove ovce,kuš bravu jedan...Ovaj nema obraza,nema ništa što čovjeka čini čovjekom.VJEČNA CG!!!!!

Sula Radov

sto bi rekli kod nas kad neko kune "Zavrat ti se okrenula"