9 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 14°

Srijeda

01.05.

17° / 14°

Četvrtak

02.05.

16° / 12°

Petak

03.05.

17° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

SPC evropskim parlamentarcima: Crkva neće biti poslušnik ateističkih vladara koji žele da je ustrojavaju

Autor: Mirjana Dragaš

  • viber

HNovi

Dzaba ti Amfilohije, sta ce mo sa tvojim propovedima vjernom stadu o tome kako je nato “treci rajh” , velicanju Rusije, borbi za nepriznavanje Kosova, nazadnim pogledima na kontracepciju(“ srpkinje su majke cedomorke”), LGBT netrpeljivost, ……ma na sve to godinama upozorava sama EU u svojim izvjestaj

HNovi

Znaju oni vrlo dobro tvoj stav o zlocinima i zlocincima iz tvog stada , kako ih promovises u svojim propovjedima i velicas u junake i “vertikalu srpstva” , kako strasno mrzis druge religije - narocito muslimane (“lazni ljudi lazne vjere”), i najvaznije da ne priznajete crnogorsku naciju!!!

HN-MNE

Pokažite im dok. film o gospodinu Amfilohiju gospodo iz sinoda, vjerujem da će bit oduševljeni!

Misko

Ovo je preslo svaku mjeru razuma od falsifikovanja istorije,laznog prestavljanja,i ponasanja popova da su iznad i izvan zakona.Za ovakve je jedini lijek primjena zakona,ali posto nema ko da primjeni zakon gledacemo ovu sprdnju i dalje u kontinuetu,zalosno ko prestavlja vlast!

Labud Dabanović

E kad bi ovakvi popovi otrcana srpstva i Srbina države Srbije prestavljali našu CPC države Crne Gore-odrekao bih se i crkve i pravoslavlja.

MNE

Kakvi su ovo velikosrpski foliranti .Nikad više 1918 !

volim te zeleno

Živimo u građanskoj, sekularnoj državi i vlast se ne stavlja iznad crkve, već vlast predstavlja ovu državu koja ima svoje zakone i ona jeste iznad crkve. Sviđalo se to nekom ili ne, država i zakon se moraju poštovati. I dokle će građani CG trpjeti ovo maltretiranje od strane SPC?

SerdarŠćepan

Dokle više ovaj zulum? Sad se slavi nekakvi Simeon blagorodni, koji rođenoga brata Tikomira ubi iz čista mira i koji je sveti taman koliko i vi što glavinjate po Crnoj Gori. Kako ne vidite da ste zalutali u vremenu izgubljeno stado. Đurađ Crnojević nije slavio ni Savu, ni Lazara, ni Dušana, ni..