16 °

max 16 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Nije Nemanjin grad, nego je STARI GRAD, tako veli vojvoda Marko Miljanov

Autor: Antena M

  • viber

HNovi

Pa SPC uopste ne zanimaju misljenja arheologa, istoricara, ... njima je dovoljna njihova cvrsta vjera u sopstvenu propagandu!! Ovakvi tekstovi i medijsko sirenje istine je neophodno radi gradjana i mora biti nastavljeno nevezano za danasnju situaciju!!

Mne07

Nikada u CG nije postojao ni pola srbina sve dok nisu poceli da se posrbljuju. 1991 god na popisu ih je imalo 57000 a na zadnjem 250.000? Kako to? Posrbili se!!

SerdarŠćepan

Sve im je ovakvo! Svu su ideologiju podigli na lažima i mitovima kojima nema kraja! No u te laži i mitove još izgleda samo oni vjeruju. , Toliko falsifikata nema nijedna crkva niti istorija na svijetu! Mi smo to davno odbacili, dobro ih je nazvao kralj Nikola, koji za njih napisa "Lažovi stari"

Zlatibor Vukasovic

Crna Gora 2019 nije usla u sastav Srbije nego u Kraljevinu SHS.

Giro D Shabo

@Zlatibor Vukasovic... Jedna od odluka tkz Podgoričke skupštine glasi: "Да се Црна Гора са братском Србијом уједини у једну једину државу под династијом Карађорђевића, те тако уједињене ступе у заједничку Отаџбину нашег троименог народа Срба, Хрвата и Словенаца." Dakle asimilacija...

Zlatibor Vukasovic

@Giro D Shabo Pa kako se zvala ta "ujedinjena drzava" Crne Gore i Srbije?!? Bas me interesuje njen naziv!

Zlatibor Vukasovic

@Giro D Shabo Zvanicna politika CG je da idemo u EU. Znaci li to da cemo kroz to ujedinjenje sa ostalim drzavama Evrope biti asimilovani?

Śole

@Zlatibor Vukasovic Slabo znaš istoriju. Crna Gora je ušla u sastav Srbije (anektirana) pa je takva proširena Srbija ušla u sastav KSHS. Vrijeme je da jednom naučite istoriju svoje zemlje, jer vas to neznanje zavodi za Goleš planinu.

mirko

njima je u glavi velika srbija, sve je srpsko,šumica,livadica....i kraj.

Weknd

Samo neki crnogorski političari i istoričari ne znaju da je Nemanja okupirao Duklju. U crnogorskoj i srpskoj istoriografiji 20. vijeka svi ozbiljni istoricari znaju da je Stefan Nemanja okupirao Duklju. Srpski istoričari uglavnom koriste formulacije “okupirao” i “osvojio”.

Nemanjin Grad

Srednjovjekovni krst je pronadjen na zidinama Nemanjinog Grada...tu je bila crkva, tu je rodjen Stefan Nemanja.