18 °

max 19 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

19° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Istorija

Na današnji dan ubijen Krsto Popović ‒ 35 godina na braniku Crne Gore

Autor: Antena M

  • viber

dejan

Za Ministarstvo odbrane Crne Gore prijedlig da se danasnja makar jedna kasarna Vojske Crne Gore nosi ovog slavnog borca Crnogorske istorije i Crnogorskog opstanka. Ps..potrebno je dati objasnjenje ovo oko imena oca Krstova..Todorov po ocu a Zrnov u opisu.

Petar

Najveći crnogorski vitez!!!Vječna ti slava!

Šako

@Petare!!! SVI SMO MI KRSTO ZRNOV POPOVIĆ!!!!!! VITEZ ŽIVI KROZ NAS.!!!!!!

Jelena

Slava mu i hvala, za dat život u Čast i slobodu Crne Gore. Izdajnicima, sramnih imena i prezimena koja nose, i srž svoju zagadise, nikad spokoja neće imati, kroz vremena koja će živjeti. Neka je VJECNA CRNA GORA.Hvala Krstu ,Slava Mu!

Nikola

Samo da ti javimo Krsto , da se evo jos borimo za Crnu Goru kako ptotiv stranih tako i domaćih izdajnika !!! Da je vječna !!

SerdarŠćepan

Dao si život za Crnu Goru, veliki viteže, što ti ime nikad umrijeti neće! Đe gođ si bio svud si slavu pronosio, braneći viteški ime i slavu tvoje i naše Crne Gore! Tvoje ime treba da je sveto, jer ti si poslije Svetog Petra I, naš Sveti Krsto Zrnov. Vječno će te slaviti i s ponosom u srcu nositi CG

Vulic Vinka

Za veloku hrabrost,junastvo dostojno postovanja i ogromnu ljubav koju si pokazivao prema svojoj zemlji ,velike zrtve koje si podnosio,vjecna ti hvala.Mirno spavaj,moj pradjede,postojace Crna Gora dok je Lovcena nad nama..

Danijel

VITEZE KRSTO HVALA TI PUNO,MI SMO TI NEIZMJERNO ZAHVALMI O DOK JE NAS"CRNOGORACA" IMACEMO CIME DA SE BODRIMO! DA SI VJECNA MAJKO NAS CRNA GORO

Rafko

Krsto Popoviću,bio si komandir mojem stricu komitu i saborac sa mojim ocem na Bregalnici.Neja Ti je vječna slava i hvala.