23 °

max 24 ° / min 15 °

Četvrtak

16.05.

24° / 15°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 16°

Nedjelja

19.05.

27° / 16°

Ponedjeljak

20.05.

25° / 18°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

24° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Odgovor Antene M advokatu Ksenije Rakočević

Autor: Antena M

  • viber

Leja

Bravo! Advokat bolje da se posavjetuje sa svojom štićenicom što će sad kad se pokrene pitanje njenog dr studija u Srbiji, đe se finansira o trošku građana susjedne nam države, a to može samo ako je državljanka te države. Vjerujem da advokat zna da dvojno drzavljanstvo nije u skladu sa zakonima CG.

Bosiljka

@Leja Za dr studije u Srbiji joj nije potrebno držaljanstvo Srbije, dovoljno je da ispuni formular u kome se izjašnjava kao Srpkinja. Tako nam u Srbiji školuju kadrove koji dobijaju debele pare od Ministarstva za IZVRSNOST (u prostakluku)!

Ivanče

@Bosiljka , ona se u Srbiji i izjasnila kao Srpkinja. A ovdje izigrava Crnogorku! Sporno je i što joj je Ministarstvo nauke CG dalo stipendiju za dr studije u CG, a isto Ministarstvo nauke CG zabranjuje da se prima stipendija iz drugih izvora. Ona nije prijavila tu drugu stipendiju. To je nezakonito

cist zrak

veceg gospodina medju umnim ljudima, odavno ne bi od Darka Sukovica! svaka cast za sve rezone koje posjeduje, kamo srece da nam ih djeca imaju a oce Boze zdravlja.

Đoko Orlandić

Najadekvatnija sentenca za ocvu je ona "Nema... ka' školovane ....". Toplo joj preporučujem da se oproba sa pisanjem "Kuvara". Možda će joj to bolje ići. Nema sumnje, da se ona, takođe, toplo preporučila za one dvije oglasne table stranih s...- "IN4S" i "Borba".

Mirza Lekic

Hvala što ste javnost upoznali sa ovom izjavom. Treba da znamo.

Crnogorka

Sve čestitke Darku Šukoviću za sve dobro što radi za Crnu Goru. Takodje akademiku Nikčeviću. Nadamo se da će naša omladina naučiti iz svega objavljenog.

Student

Hvala Ministarstvu i Filološkom fakultetu što nam ovakve kadrove finansiraju u forsiraju. Šta bi smo mi da nam nema ovakvih, da nas brukaju. Mada, ovakvih je bilo uvijek, samo nekad je bila u problemu samo porodica, a danas ima internet pa smo svi u ugroženi.

Andjela

Skoluju je a ona pljuje svoju zemlju! Hrani kuce da te ujede!