13 °

max 13 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

13° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

KORONAVIRUS

23 nova slučaja virusa korona, ukupno 197

Autor: Antena M

  • viber

Brano

Samo da vas podsjetim Italija je svega par dana dostigla 6.000 oboljelih na dan. Posto Italija ima 80 miliona stanovnika to.je kao kod nas 50 na dan. To cemo distici danas. Je li KONACNO VRIJEME da se ova setnja po gradovima, pjeske i autima, ZAUSTAVI ili treba cekati da oborimo sve svjetske rekorde

baja

Italija ima ,60 a ne 80 miliona stanovnika.

Janko

Uplasila se Vlada nevladinog sektora i vec danima propusta da donosi adekvatne mjere. Nema povlacenja pred nevladinim sektorom. Ovdje se o zivotima radi, a nece ih niko pitati od koga su se uplasili, od Tee ili Ure ili Branke, kad situacija izmakne kontroli, a nijesmo daleko. Na ivici smo ponora!!!!

Jovan

Nema nista od apela ni u mnogo civilizovanijim zemljama. Apeli ne stizu do nesavjesnih, a savjesnim ne trebaju. Odluke i naredbe jedino imaju efekta, svuda u svijetu!!!?

Drasko

Kako je moguce da na famoznom spisku inficiranih u PG, koji kruzi internetom, od 62 osobe nema ni jedna osoba islamske vjeroispovjesti? Crv sumnje mi je proradio pa sam guglao imena sa spiska i otvarao FB profile. Imao sam sta da vidim... svetinje, litije, molebani, popovi.

Danko

Nije direktno vezano za ovu temu ali ako možete da objavite :danas je na portalu rtcg objavljen članak Boška Jakšića o načinu pričešćivanja u spc dje svi vjernici uzimaju pričest iz iste kašike. Odmah je uslijedila paljba botova/fanatika sa najprizemnijim komentarima tipa "zabraniti mu ulazak u Srbiju" i sl (čovjek rođen u Beogradu, državljanin Srbije) . To je adminu na portalu rtcg potpuno u redu, a odgovor na ove bljuvotine neće da objave . Sramota od javnog servisa.