16 °

max 21 ° / min 15 °

Utorak

16.04.

21° / 15°

Srijeda

17.04.

14° / 9°

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

14° / 6°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

11° / 8°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

SPC protiv Crne Gore: Sud u Strazburu presudio u korist CG!

Autor: Antena M

  • viber

Crnogorac

Najbolji ste bili dok je Tito bio,vama treba ponovo takav jedan

Tajfun

Ne sjekirajte mi Rista,molim Vas,malo je odmorio zbog koronavirusa,brzo ce on sa svojom vojskom u setnje,negov stek je pun,a njma ce ponestati novca,pa ce krenuti sa podjelon,kao sto smo gledali na snimcima.

CG1

Šta oće popovi serbski,risto,perović,džomić i ostala serbska bratiija,oće krađu naših Svetinja da im dodijeli Evropski sud. Mora da i Evropski sud ne radi po zakonu,vjerovatno mrze serblje.Hahahahahaha,gadovi jedni,Svetinje su CRNOGORSKE,nikad bile i nikad neće biti serbske. DA JE VJEČNA NAŠA CRNA GORA !!!!!

Kresoja Bill

@CG1 Da, svetinje su crnogorske, znači i srpske, nijesu milogorske, nijesu komunjarake, izrodničke i ne pripadaju fukari, no narodu crnogorskom i srpskom. Evropski sud je smiješna rabota, komu ni parnica od 28 godina nije preterano duga, no normalna.

Pitanje

@Kresoja Bill Interesantno, moje daleko umjerenije komentare nijeste objavili . Zasto ovaj cetnik ima privilegiju ?

Lustičanin

Eto, sad ce im i za to bit kriv Milo. Ni jedan predmet nisu dobili u Strazburu.

Đoko Orlandić

Prije pola godine napisah na portalu da je 2012. Sud u Strazburu presudio protiv SPC. Da je to presedan, te da će svaki put kada se SPC ponovo obrati presuditi na isti način. To onaj svinjarski trgovacne može da shvati. Svaki naredni put će biti presuđeno na isti način. "CG je na dobrom putu".

Budva 2

Vrlo bitna presuda. Sve slične ili identične slučajeve će presuduti ovako - a takvih je bar 95%. Tako da Risto mora da preživi koronu, da bi to doživio. A litije jedva čekamo, to je naš bilo lijepo, dok su “marširali”, kako piše onaj tzv. urednik Vijesti, u zvezdimom dresu, s bradom.