17 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Mitropolit Amfilohije: Velikosrpski klero-nacionalista i vođa anticrnogorskih političkih litija

Autor: Antena M

  • viber

Misko

Da sve gore navedeno je tacno svi smo svjedoci,ali dobro bi bilo napisati sta se radi sa ovakvim svestenicima u demokratskim zemljama,da li se mogu procesuirati krivicno ili prekrsajno za ovakvo sluzenju Bogu i Narodu.Da vidimo ima li primjera u svijetu i kako bi drzava trebala postupati prema njima?

opančići lake kože

Sjajan presjek. Cini da mi politiku susjeda posmatramo pomalo romanticarski, ne nanosi njima niko stetu,prosto je to ta politika i duh. Kad je to bila velika demokratija pa da joj neko nanosi stetu... Samo se ispunjavaju razliciti zadaci sa jednim ciljem, posoliti (s tri prsta) sve oko sebe.

vojvodina

Odlična analiza ličnosti Rista Radovića, prosto to je on. Više bi trebalo ovakvih tekstova i sličnih štiva za edukaciju, otvaranje očiju zaslepljenog stada. Rtcg je uradila pravu stvar sa filmom "Svjedok božje ljubavi", zamerka je zato što se ne emituje i reprizira češće preko i ostalih medija. Sve je živi materijal i prvorazredni dokaz tj istorijski dokument. Kolko sam razumeo zamerka spc-a, Rista i njegovih sledbenika je bila na to kako je rtcg došao do tih video zapisa.

Nikola

@vojvodina U nedostatku boljih opravdanja za Amfijev govor mrznje, branitelji njegovoga lika i djela sad pokusavaju da diskredituju film Tanje Sukovic i Snezane Rakonjac podmetanjem da je materijal dostavila UDBA. Jevtina podmetacina i izraz nemoci. Meni je ugodno gledati patnju cetnika.

Rajko

@vojvodina Jes, sad je problem izvor materijala za "Svjedoka bozje ljubavi", a ne fašizam popa Radovića. Jeste za stanje svijesti ono dvoje talibana iz TVCG i ostale Ristove fundamentaliste. Vidim na mrežama da se sestrić Vuka Maraša dobrovoljno prijavljuje da četnicima pomogne u toj raboti.

Todor

Koliko je Svjedok bozje ljubavi destabilizovao kompletan velikosrpski projekat u CG najbolje se vidi po njihovom vrisku i bihednoj hajci protiv Tanje i Snežane koja ne prestaje. Dzaba im sve, ostaje film za sva vremena da svjedoci o fasisti u mantiji i stadu koje se oko nje okupilo.

Zoran

Rista radovica i njegovu svetosavsku mitropoliju treba zakonom zabraniti a crkve i manastire koje je uzurpirao vratiti crnogorskoj pravoslavnoj crkvi.

Jelenaj

Sve do srži, stop pogonima, procerat, iz Crne Gore .Pošto Crnogoraca nema u Sŕbiji , asimilirani su.Nema ni srba u Crnoj Gori, k9me ne valja ovdje, srećan im put ka Leskovcu.

Zakon

Zakone imamo, samo nek se primijene. Reci ista vise o ristu i njegovim poslusnicima, fasisti i placenici juznog toka, te ne bataljuju da nas brukaju i kunu. Prkose, a tuzilastvo stidno reaguje. Vise, ne znam sto reci!? Da je vjecna Crna Gora!

Rade

Najbolji ste portal, ali prećerujete u finoći. Što je problem da pustite ponekad komentar sa dva slova na kraju imena Amfilohije i dva ispred njegovog prezimena? Pa kad on kaze Krivomozgic, da vidi kako se moze i s njegovim fino izrugivati. A plemenici ce shvatit da to nije uvreda namijenjena njima, no onome sto ih bruka. Nedate ni s Jocom kokosarom Markusom da se poigramo, a tako mu paše slovo Č, isto ko Marini Jočic...

Zoran Novović

Nema većeg antiHrista od zloglasnoga popa Rista.

Bijeli Pavle

Mnogo je dokaza da je nemoguce biti srbin a hriscanin.Srbalji tobos cuvaju tradiciju Petovica a prokletnici izbacise iz manastira jedinog zivog Petrovica