14 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

04.05.

20° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 12°

Četvrtak

09.05.

18° / 13°

Petak

10.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

Kad četnici slave Dan pobjede nad fašizmom

Izvor: Al Jazeera Balkans

Autor: Antena M

  • viber

Tajfun

Kad Srbija dostigne civizacijski nivo Njemacke,gdje se sve generacije izvinjavaju za ono sto je Hitler uradio,,tada moze naprijed.Srbijanske procetnicke snnage,krecu u CG,da kroz djela Rista Radovica,Andrije Mandica i drugih,urade isto.TO U CG,NE MOZE PROCI!!!!

Bosna

Tomislave svaka ti čast ,ne samo na ovom tekstu,nego na svima koje pišeš. Čovjek ostaje čovjek. Naci-fašizam ,naročito u srpskoj i hrvatskoj politici je dominantan. Kontra-revolucja pripreme je imala tokom osamdesetih, da bi tokom devedestih ,nažalost usjela!

esko

Prateći ukupno političko stvarnost"moderne" Srbije čovjek se zapita zar je moguća ovakva perverzija historijskih činjenica.Odgovor je samo jedan:Sve dok se radi na platformi VelikeSrbije sa glavnim izvođačem radova ovog projekta fašističko-četnička ideološka matrica.U 21 stoljeću ovo u Regionu neće proći ali će ova historijska zabluda Srbe skupo koštati.

Tadija

Cetnici su bili jedina jedinica u drugom Svetskom Ratu koja se borila na 3 fronta. Ratovali su protiv: Partizana,Nemaca i Ustasa ako lazem ja ne lazu arhive! Da ne zaboravimo da su u cetnike isli: Hrvati,Sloveni i Muslimani, a ne samo Srbi i nisu bili kao ustase da menjaju strane.

Dragan

@Jova a na koju Arhivu ti svoju pamet vuces? Arhive onih sto su svoju bracu i sestre za nekog Staljina ubijali i poslije svi na Golom..zavrsili?! Svoje Crkve i groblja skrvnarili za bratsvo i jedinstvo?!

Dragan

@Tadija ..tacno tako! 1941 su Srbi ustali radi cistoga opstanka a ne radi neke revolucije! 1942 se razdvajaju od komunista jer zele svoju Crkvu, Slavu i porodicu sacuvati a ne borbu za nekoga Staljina i sl. 1945 je Srbin koji je cuvao svoje selo , bio isti Cetnik kao i Srbin osvetnik!

Dragan

..ovakav text na racun Srba samo produzava agoniju Yu naroda i kroz rat koji je podrobno pripreman i kroz medije do dansnjeg dana lazima i izmisljotinama podstican. Trazili ste bolje od onoga sto ste vec imali i popusili,, na moju zalost unesrecili ste i nas koji smo nismo pucali!