24 °

max 24 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

24° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 14°

Četvrtak

09.05.

18° / 14°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stav

U Crnoj Gori jedino možeš biti izdajnik Crne Gore

Autor: Antena M

  • viber

štrbina

Ukratko rečeno-kakvo je predśedništvo vlade i države takav je i država i narod u njoj.Kad u Skupštinu mogu śeđet prestavnici crnogorske države i naroda sa zlotvorima istog naroda i države TU JE KORUPCIJA I PELJEŠANJE NARODA I DRŽAVE PO VISINI POLOŽAJA.

Ziva istina!

Neveseli 21.v Nepravda na sve strane, a izvidjanje je toku. Umorni smo i smoreni necinjenjem i izostankom primijene zakona. I dalje smo neumorni u dobru i ljubavi za svoju kucu, jedinu, najvecu i nadajmo se slobodnu. Da je vjecna Crna Gora!

Biti čovjek je zakon

Odličan naslov i tekst! Kad bi država svela broj popova na broj prijavljenih (36) ostali domu svome neka prte i ako ćemo smanjiti kašikice! Pandemija(cio svijet zahvati) a mi imamo i svjetsku i domaću epidemiju za koju nema Instituta da uvede mjere.Tužilaštvo je svuda odbrana države a kod nas?!

Baba

U Crnoj Gori je "oboren" Ajnštajn-osim svemira i gluposti beskonačan je i nesojluk. Samo neznam do kada ćemo mi Crnogorci moći da trpimo inostrane popove, špijune, tzv.ambasadore i ostalu bulumentu. DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!

Crnogorski Betoven

Niz dobrih zapazanja. Kada drzava kalkulise ne mozes ocekivati i da dobar dio drustva ne kalkulise.

Rade

Hvala g. Šukoviću. Najprije što upozoravate državne organe da rade svoj posao za koji smo im MI dali mandat, a onda što smjelo definišete i ukazujete na držanje guje u njedrima. Ništa mi nismo uradili dok Mandić,Knežević i bratija imaju legalno pravo da ruše državu i razbijaju institucije.

Banja Kaluđerović

Samo misle da mogu. Neka KRENU.... Svaka čast za tekst. Ovo treba odštampati u tačno kolko ima glasaca primjeraka i poslati brzom postom na adrese istih. Da ne bude kasno... Mandić se mnogo opuštio. Počeo si i da nas vrijeđaš sa skupštinskog mikrofona. Kukala ti majka Mandiću!

CG1

Dobro rečeno,ali od riječi ne bi ništa ako se ne realizuje.Nadam se da je država konačno odlučila da stane na put neprijateljima DRŽAVE CRNE GORE.Ako ne znamo,ne vidimo Coronu,ovi drugi neprijatelji Crnogorskog naroda su jako vidljivi i te kako u svakom obliku. DA JE VJEČNA CRNA GORA !!!!!

Komšija

Ovo im je 10 ti put da kidišu na CG ali bez uspjeha,koliko god oni mislili da imaju šansu uvijek poslije suzavca pronađu put do kuće ili do Kristala.Tu smo da branimo CG ali vlast ne može flertovat ni sa Sorajom ni sa Joanikijem ni Ristom

Rade kaludjerovic

SVE NAJGORE MISLIM O POLITICARU MILU DJUKANOVICU I LAZNOJ PARTIJI DPS !!DA SU ISTA VALJALI SVE OVE GODINE DANAS SE OVO NEBI DESAVALO !!PROSTAKLUK ,OGAVNO CETNISTVO!! A TI ANDRIJA MANDICU SRAM TE I STID BILO ZA SVAKU IZGOVORENU RIJEC!!!EVO TI SE JOS JEDAN JAVIO SA PUNIM IMENOM I PREZIMENOM !!

milojko

Neoustaški bolesnik Tompson...više on ima poštovanja prema Crnoj Gori nego 3/4 nje same. Uostalom kad je on riječ rekao protiv Crne Gore, osim protiv četnika.