14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Region

Brnabić pozvala građane Srbije da ne idu u Crnu Goru: Nema potrebe da zovem Markovića

Autor: Antena M

  • viber

nikola

Aa hahah hahah haha e ovo je komedija! Zamislite premijera neke zemlje da kaze gradjanima da ne idu u neku zemlju! Tuga od tuzne politike srbalja

Andjela

Iskopirala svog mentora, skinula njegove manier, nacin govore cak i hod!! Nemas ti potrebe za nogmalne komunikacije sa kolegama i komsijama nego se,,cojcis,, u nadmecanje ko ce zesce oplesti po Crnoj Gori,Ti ,Vucic, Dacic, Vulin, Dodik! Sram vas bilo sve na gomilu!

maks

premijer jedne drzave kaze nema potrebe da nazove i razgovara jer je njoj navodno"sve jasno" jeli moguce?

Tako i treba

Tako i treba da upozoris svoje gradjane dje nijesu dobro dosli da ne idu u te drzave pa da vidimo kome se isplati i sta ce im znaciti turisti sto im donose pare i zive od njih pa neka im rezim daje socijalu.

CG1

Đe ti živiš,saberi dva i dva,ko ima više koristi od koga?????? Baš ste jadni da vas čovjek zaobilazi u širokom luku,čast izuzecima.

Vk

Ne vidim da kukaju što ne mogu ni u Hrvatsku.

Baba

@Tako i treba, no je muka što mi tek sad kad gubimo nju i njenu kamarilu vidimo koliko smo izgubili. E, blago vama bistrima. Od 45-te do 90-te ste gradili po Hrvatskoj pa ste tada došli da nama solite pamet. Vama je jedina prava pjesma "ostajte tamo". DA JE VJEČNA CRNA GORA!!!

Nikola BD

Hvala Brnababa, ima li većeg junačkog djela ( da ne kažem hrišćanskog kako vi to volite) braniti drugog od sebe. Još jednom hvala i samo za Grčku. Volite vi te pravoslavne džamahirije.

Đoko Orlandić

Brnabićka je u pravu, da ne treba da zove premijera Markovića. Nije on njen nivo. Ona bi trebalo da zove Markovićevu sekretaricu ili vozača, jer je to njen nivo.

Milos

Još jedan dokaz njihove (SRB) pameti. Kaže ova osoba da ćemo pod pritiskom hotelijera promijeniti odluku 25/100000, a potom moliti njihove turiste da dođu. Pa da smo htjeli da molimo, zavapili bi odmah i otvorili granice i za njih. Molićete uskoro vi nas i polizaćete sve ispljunute gadluke o CG! Čim prodate KOSOVO.

gost

Fino rece Nikolaidis juce: Da li Srbi mogu u sve zemlje EU? Jel Rusija otvorila granice za Srbe? Da li su i oni antisrpski raspolozeni? A i srpski drzavni mediji i mediji pod kontrolom drzave odavno vode kampanju protiv CG i ljetovanja u CG...

Anagustum

Hajd’ da i tome mitu o neibrživosti crnogorske ekonomije bez srbskih turista konačno doakamo!! Onaj mit daćemo” umreti od gladi” bez srbskog žita smo već “jedva” izdurali, mit da bez Srbije nikad nećemo u Evropu, itd,. Evo na red su došli srbski turisti- zadnji linija odbrane VeljeSrbske politike.